1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 10 Milyon TL’lik Yatırımda Geri Sayım Başladı
10 Milyon TL’lik Yatırımda Geri Sayım Başladı

10 Milyon TL’lik Yatırımda Geri Sayım Başladı

​​​​​​​Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yakında Açılacak

A+A-

-Milletvekili Etyemez: HemşehrilerimizHer Şeyin En İyisini Hak Ediyor

 

Ereğli’de 10 milyon TL yatırımla yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, tamamlanma aşamasına geldi. 20 üniteden oluşan ve son teknoloji cihazlarla donatılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, yakında hizmete açılacak. AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Ülkemize her alanda çağ atlatan AK Parti’mizin yaptığı yatırımlardan Ereğli’miz de kendine düşen payı alıyor, almaya da devam edecek. Milletimizle, hemşehrilerimizle bir ve beraber olarak Ereğli’mizi daha iyi noktalara taşıyacağız.” dedi.

Ereğli Toros Mahallesi’ndekidevlet hastanesi yanında yaklaşık 1 yıl önce temeli atılan Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde son noktaya gelindi. Tamamlanma aşamasına gelen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binası açılışa hazır hale geldi.

eregli-agis-ve-dis-sagligi-merkezi.jpg

Merkezin yakında hizmete gireceğini ve Ereğlili hemşehrilerine hizmet vermeye başlayacağını belirten AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, yeni merkezin 20 üniteden oluştuğunu kaydetti. Merkezin son teknoloji cihazlarla donatıldığını ifade eden Milletvekili Halil Etyemez, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 10 milyon TL bedelle Ereğli’ye kazandırıldığını vurguladı.

Yeni binaya taşınılmasıyla mevcut binada yaşanan sıkışıklık sorununun ortadan kalkacağını anlatan Milletvekili Etyemez, “Özellikle kış aylarında hasta potansiyelinin yüksek olmasından dolayı mevcut bina yetersiz kalıyordu. Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız istişareler sonrası yeni binanın yapılmasına karar verdik. 1 yıl önce temelini attığımız merkezi, bugün hizmete hazır hale getirdik. Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’miz, içerisinde yer alacak son teknoloji cihazlarla vatandaşlarımıza hizmet verecek. Şu anda mevcut 17 diş hekimimiz bulunuyor. Bu sayı önümüzdeki günlerde daha artacak. Hemşehrilerimiz daha kaliteli hizmet alacak.” dedi.

halil-etyemez-007.jpg

Son rötuşları yapılan merkezin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın katılımıyla açılmasını hedeflediklerini belirten Halil Etyemez, “Sayın Bakanımızı Ereğli’de ağırlamayıve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yanı sıra Ereğli Devlet Hastanesi’nin de açılışı yapmayı arzu ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ereğlili hemşehrilerinin refahının artması için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Etyemez, “Ereğlili hemşehrilerimiz bizim başımızın tacı. Her şeyin en iyisini ve kalitesini hak ediyorlar. Ülkemize her alanda çağ atlatan AK Partimizin yaptığı yatırımlardan Ereğli’miz de, Konya’mız da kendine düşen payı alıyor, almaya da devam edecek. İlk günkü aşkla önce millet, önce memleket diyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletimizle, hemşehrilerimizle bir ve beraber olarak Ereğli’mizi daha iyi noktalara taşıyacağız.” diye konuştu.

eregli-agis-ve-dis-sagligi-merkezi1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.