1. HABERLER

  2. 12. Fanta Gençlik Festivali

12. Fanta Gençlik Festivali

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Emre Aydın, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu, Antalya'da sahneye çıktı.Fanta Gençlik Festivali kapsamında Emre Aydın, Şebnem...

A+A-

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Emre Aydın, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu, Antalya'da sahneye çıktı.Fanta Gençlik Festivali kapsamında Emre Aydın, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu, Antalya'da sahneye çıktı. Bu yıl 16 ilde festival severlerle buluşmaya devam eden Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali'nin Antalya'daki konseri, 85 bin kişinin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Türkiye'de 12 yıldır müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 14 Ağustos'ta yola çıkan 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamındaki 13. konser, Antalya Beach Park'ta gerçekleşti. Gün boyunca festival alanındaki Masa Hokeyi, Dengeli Portakal, Dev Tetris, Fanta Tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan müzikseverler, akşam gerçekleşen konserle unutulmaz bir gece yaşadı.

Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın, konser süresince katılımcılara müzik şöleni yaşattı.

KENAN DOĞULU'DAN HAYRANLARINA BAGET

"Antalya'ya kaç defa geldim bilmiyorum ama bu kez ayrı bir heyecanım var, çünkü yeni albümümün şarkılarını Antalya'da ilk kez seslendiriyorum" diyen Kenan Doğulu, hayranlarının pankart açarak kendisinden baget istemesi üzerine, orkestrasının kullandığı bagetleri seyircisine hediye etti. Kenan Doğulu, şarkıları ve sahnedeki dans şovlarıyla hayranlarını eğlenceye doyurdu.

ŞEBNEM FERAH'A Antalya'DA 85 BİN KİŞİ EŞLİK ETTİ

"Bu Aşk Fazla Sana" şarkısında gitaristi Metin Türkcan ile dans eden ve hayranlarından alkış alan Şebnem Ferah, şarkılarını yine dev koronun eşliğinde seslendirdi. "Antalya'da olmak her zaman çok güzel. Hava sıcak olduğu için terledik belki ama sahneden çok mutlu ayrılıyoruz" diyen Ferah, hayranlarına veda etti.

Antalyalı sanatçı konserde, hayranları tarafından "Evine Hoşgeldin" pankartıyla karşılandı. Son derece coşkulu geçen performansı sırasında Emre Aydın, "Antalyalı olduğum için bana Antalya seyircisi nasıl diye sordular. Beni mahcup etmeyeceğinizden emindim. Ağzınıza, ayaklarınıza sağlık" diyerek sahneden ayrıldı.

Festivalin yoluna, 10 Eylül'de Konya M1 Tepe AVM Otoparkı'nda gerçekleşecek konserle devam edeceği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.