1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 2. Hanımlar Semt Lokali açıldı
2. Hanımlar Semt Lokali açıldı

2. Hanımlar Semt Lokali açıldı

Ereğli Belediyesi tarafından ilçemiz Batı Alagöz Mahallesi Şehit Ali Aksu Caddesi üzerinde 2. Hanımlar Semt Lokali düzenlenen törenle açıldı

A+A-

 Ereğli Belediyesi tarafından ilçemiz Batı Alagöz Mahallesi Şehit Ali Aksu Caddesi üzerinde 2. Hanımlar Semt Lokali düzenlenen törenle açıldı.Açılış programına Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Düzen, Ereğli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Oymak, Ereğli Şoförler Odası Başkanı Yalçın Bozkır, Ereğli Müftüsü Celal Malkoç, Belediye Başkan Yardımcıları, belediye personeli Kur'an kursu öğrencileri ve Batı Alagöz Mahallesi sakinleri katıldılar.

6-060.jpg Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Özkan Özgüven " Burası hanımlarımızın kullanacağı ve bir araya geleceği, mahallelinin buluşma noktası olacak Hanımlar Kıraathanesidir.Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi kıraathane deyince kahve anlaşılmamalıdır.Kıraathaneler sohbetlerin yapıldığı, kitap okunduğu yerlerdir.Kadınlarımızın olduğu yerde kadınlarımızın bir işe başlangıç yaptığı yerde Eğer inanç ve sevgi varsa güzel şeyler ortaya çıkıyor.Burada ev hanımlarımızın hem toplumda farkındalık oluşturulması hem de kendilerine olan güvenlerinin artması aynı zamanda da aile bütçesine katkı sağlaması için Hanımlar kıraathanelerini faaliyete geçiriyoruz.Önümüzdeki günlerde de hastane yolu üzerinde üçüncüsünü hizmete açmayı düşünüyoruz." dedi. Açılış programının devamında Ereğli müftüsü Celal Malkoç'un yaptırdığı duanın ardından kurdele kesilerek 2. Hanımlar Semt Lokali hizmete açıldı.

8-040.jpg

7-049.jpg9-029.jpg

 

 

11-018.jpg13-009.jpg12-016.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.