1. HABERLER

  2. “30 Ağustos Zafer Bayramıdır”

“30 Ağustos Zafer Bayramıdır”

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili olarak yayımladığı mesajında, bugün unutturulmak istense bile 30 Ağustos’un...

A+A-

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili olarak yayımladığı mesajında, bugün unutturulmak istense bile 30 Ağustos’un bir Zafer Bayramı olduğunu söyledi.

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi;

“30 Ağustos bir zaferin bayramıdır. 30 Ağustos Türk Milleti’nin geleceğine ilişkin Batılılar tarafından hazırlanan senaryoların fiyaskoyla sonuçlanmasının resmi adıdır. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın son dönemde daha iyi anlaşılması ve yorumlanması gerektiğine inanıyorum.

Bugün de Türkler var ve ayakta, bugün de Türkleri yersiz yurtsuz bırakmak isteyen düşmanlar var tıpkı 1900’lü yılların başında ve daha öncesinde olduğu gibi. Ancak işte bu dönemde vatanın birliğine yönelik tehditlerini açıkça ortaya koyan, yıllarca vatan evladını şehit eden eli kanlı terör örgütüne nasıl bir kolaylık sağlarız, nasıl onları dağdan şehirlere indiririz, onların isteklerini yerine getirecek nasıl bir anayasa düzenleriz bunları tartışıyoruz.

Bizler bunları tartışırken bizimle pek de alakası olmayan, direkt sorumluluğumuzda bulunmayan Suriye’ye asker gönderilmesi ve savaş çıkması konusunda çok istekliyiz. Mısır’daki iç soruna sanki bölge jandarması olmuşuz gibi balıklama atlama, bunu yaparken iç işlerimizde yaşananları Türk milletinden saklama gibi bir uğraşın içinde buluyoruz kendimizi.

30Ağustos bir zaferin bayramıdır. Bu gün unutturulmak istense bile, neredeyse bayram havasından uzaklaştırılsa bile 30 Ağustos, Vatanı için ölmeyi kutsal sayan, şehitlik mertebesine ulaşmak için çırpınan Mehmetlerin zaferidir. Çünkü 30 Ağustos’ta, kurtulması için canlarını feda ettikleri vatan düşman işgalinden kurtulmuştur.

30 Ağustos bir zaferin bayramıdır. Türk’ün Mustafa Kemal’iyle kucaklaşmasının, beraber elde edilmiş kutlu başarının ve en önemlisi gelişmenin, yenileşmenin bayramıdır. MHP Ereğli İlçe Teşkilatı olarak 30 Ağustos’u böyle görüyor ve her sene bu duygularla kutluyoruz.

Allah’a bize Atatürk gibi bir lider ve bu kadar inançlı, yürekli bir millet nasip ettiği için şükrediyorum. Başta Mustafa Kemal olmak üzere tüm komutanların, vatanımız için can vermiş olan şehitlerin ruhları önünde saygıyla eğiliyor, başta Ereğli halkı olmak üzere tüm Türk Milletinin Zafer Bayramı’nı kutluyorum. “

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.