1. HABERLER

  2. Adana Yolun’da Feci Kaza 1 Ölü

Adana Yolun’da Feci Kaza 1 Ölü

Adana yolu üzeri teyzeoğlu tesislerinde meydana gelen trafik kazasında yapımı devam eden yolda karşıdan karşıya geçmeye kalakan tır şöförü feci şekilde...

A+A-

Adana yolu üzeri teyzeoğlu tesislerinde meydana gelen trafik kazasında yapımı devam eden yolda karşıdan karşıya geçmeye kalakan tır şöförü feci şekilde can verdi.

TIR şoförü Ramazan Dönmez'e önce otomobil çarptı ardından da ise plakası belli olmayan bir minibüs üzerinden geçti. Dönmez'in yerde yattığını gören ve ezmek istemeyen TIR'ın sürücü de aracın kontrolünü yitirip devirince yaralandı. Ağır yaralı Dönmez, hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

Kazada, dün saat 19.25 sıralarında Ereğli- Adana Karayolu'nun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Ramazan Dönmez, yönetimindeki 16 KHR 02 plakalı TIR'ı, yapım çalışması nedeniyle duble yolun tek şeridinden ulaşımın sağlandığı yolun kenarındaki boş bir alana park etti. Aracından inen Dönmez'e dinlenme tesisine girmek için yaya olarak yolun karşısına geçmek istediği sırada Mehmet İlgaz idaresindeki 35 BAL 76 plakalı otomobil çarptı. Dönmez, çarpmanın şiddetiyle havaya fırlayıp yere düştü. Bu sırada yoldan geçen bir minibüs Dönmez'in üzerinden geçip yoluna devam etti. Dönmez'in yerde yattığını fark eden Haydar Filikçi ise yönetimindeki 42 DC 722 plakalı TIR'ın yerdeki meslektaşına çarpmamak için aracı kontrolden çıkıp devrildi. Ağır yaralı Dönmez, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Diğer yaralı Filikçi de ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü İlgaz gözaltına alınırken, jandarma ise kazaya karışan minibüs ve sürücüsünü belirlemek için çalışma başlattı. Kaza ile ilgili soruşturma geniş çaplı sürüyor.

Snapshot650

Snapshot002

Snapshot004

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.