1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ADEM ERDAL ‘BAŞKAN’ GİBİ KARŞILANDI
ADEM ERDAL ‘BAŞKAN’ GİBİ KARŞILANDI

ADEM ERDAL ‘BAŞKAN’ GİBİ KARŞILANDI

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı...

A+A-

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Beyköy Mahallesinde ‘Başkan’ gibi karşılandı.

Mahalle sakinlerinin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Erdal, “hepinize şahsıma gösterdiğiniz sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

2-280.jpg

Büyükşehir Yasası ile Ereğli’deki tüm köylerin mahalle statüsüne kavuştuğunu hatırlatan Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal, “Geniş bir alana dağılan Ereğli’de hizmet kalitesini eşit bir şekilde her mahallemize ulaştıracağız. Önceliğimizi bu yerleşim noktalarına vereceğimiz gibi şehrin kenarında kalan mahallelerimize de aynı şekilde hizmet önceliğimizi vererek toplu gelişmenin ve değişimin önünü açacağız. Projelerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Daha yaşanabilir bir Ereğli için hazırladığımız projeler uçuk kaçık projeler değil bilakis Ereğli’nin gerçekleridir. Biz diyoruz ki, Ereğli’de otopark sıkıntısı var. Arıtma tesisinden gelen koku var. Kentsel dönüşüm sorunu var. Hal sorunumuz var. 90 dükkanlar sorunumuz var. Şehir merkezinden uzakta olan mahallelerimizin altyapı sorunu var. Biz bunların hepsini çözüme kavuşturacağız. Sizlerden aldığımız güç ve destekle Ereğli’nin vitrinini değiştireceğiz. Bizimle varmışınız” dedi.

3-245.jpg

Beyköylü vatandaşlar ise ‘seninleyiz başkanım’ diyerek Erdal’a tam destek vereceklerini söylediler.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’da, Beyköy’lü vatandaşlara teşekkür etti.1-239.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.