1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ak Parti Ereğli’de 71. Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı
Ak Parti Ereğli’de 71. Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı

Ak Parti Ereğli’de 71. Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı 71’inci Danışma Meclis Toplantısını partililerin katılımıyla gerçekleştirdi.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı 71’inci Danışma Meclis Toplantısını partililerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Ereğli’de AK Parti İlçe Koordinatörü Necati Sametoğlu’nun divan başkanlığını yaptığı, Ereğli 71’nci Danışma Meclis Toplantısı Ereğli Ziraat Odası Toplantı Salonunda yapıldı.

1-175.jpg

Düzenlenen Meclis Toplantısına, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli İlçe Koordinatörü Necati Sametoğlu, AK Parti İlçe Başkanı A. Kadir Düzen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından gerçekleşen divan teşekkülü sonrasında ise açılış konuşmalarına geçildi.Toplantının açılış konuşmasını ise AK Parti İlçe Başkanı A. Kadir Düzen yaptı.

2-227.jpg

Göreve geldiklerinin 5’nci ayında ağır bir yükün altına girerek Genel Seçim Sürecini atlattıklarını ifade eden Başkan Düzen, seçimlerini tamamlamış bir teşkilat olduklarının altını çizdi.

Türkiye’de ki siyasi partilerin içerisinde bulundukları durumdan da bahseden Başkan Düzen, Ülkemizin ekonomik bir savaşın içerisinde olduğunu belirterek, Allahın izni ile her şeyin üstesinden gelen Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bunun da üstesinden geleceğini ifade ettiği konuşmasında.

3-204.jpg

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı olarak Ereğli’de bir ilki gerçekleştireceklerine de değinen Başkan Düzen, Ereğli’de üst üste ikinci kez AK Parti’nin Belediyeyi kazanacağını ve bu hedef doğrultusunda gece gündüz çalışacaklarını belirterek sözlerini sonlandırıdı

Başkan Özgüven ise yaptığı konuşmasında, AK Parti Belediyeciliğinin bir prestij işi olduğunu belirten Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise son 4 yılda Ereğli’nin bu prestiji fazlası ile yakaladığını ifade etti.

4-158.jpg

Altyapıdan üstyapıya, sosyal donatılardan toplum odaklı belediyeciliğe kadar birçok hizmetin hayata geçirildiğini dile getirdiği konuşmasında, Başkan Özgüven, 4 yılda hayata geçirilen hizmetlerini ise danışma meclisine katılan partililere ve mahalle başkanlarına görüntülü sunum eşliğinde anlattı.

Daha sonra ise Adalet ve Kalkınma Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı 71’inci Danışma Meclis toplantısı yapılan konuşmaların ardından toplantı basına kapalı şekilde devam etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.