1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ak Parti Ereğli'de Seçim Startı Verdi
Ak Parti Ereğli'de Seçim Startı Verdi

Ak Parti Ereğli'de Seçim Startı Verdi

AK Parti Ereğli İlçesinde seçim startı verdi. İlçe Teşkilatı önünde yapılan açık hava toplantısında İlçe Başkanı Kadir Düzen yaptığı Konuşma ile seçim startını verdi.

A+A-

AK Parti Ereğli İlçesinde seçim startı verdi. İlçe Teşkilatı önünde yapılan açık hava toplantısında İlçe Başkanı Kadir Düzen yaptığı Konuşma ile seçim startını verdi.

Açık hava toplantısına AK Parti İlçe Başkanı Kadir Düzen Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ve çok sayıda partilinin katıldığı açık hava toplantısında seçim startı verildi.

1---001.jpg

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Düzen yaptığı açılış konuşmasında, 24 Haziran'da seçime gidileceğini hatırlatarak, Son günlerde oynanan oyunları hep birlikte görüyoruz. Özellikle ekonomimiz üzerinden çok büyük oyunlar oynanıyor. Cumhurbaşkanımız yıllardır söylüyor 'bankalar faizleri düşürmemiz gerekiyor' diyordu. Son dönemde kurların yükselmesi sonucunda kuru baskılama gibi bir durum ile karşı karşıya kaldık. Ekonomiyi düzeltecek olan da yine AK Partidir bu ülkede gereğini yapacak olan da yine AK Parti'dir. Bugün partimizin önünden seçim startını veriyoruz. Allah'ın izniyle AK Parti yine birinci olacak dedi.

2-162.jpg

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı konuşma ’da;  Şu an seçimlere bir aydan az bir süre kaldı. Hep birlikte kapı kapı gezip vatandaşlarımıza gerçekleri anlatmalıyız. Her ne kadar yurt içi ve yurt dışında nifaklar olsa da asil Türk milleti hiçbir zaman bunlara taviz vermemiştir, vermeyecektir. Adaylarımız başta Milletvekilimiz Halil Etyemez olmak üzere Konya'da da hep birlikte adaylarımız ile gezeceğiz ifadelerini kullandı.

3-140.jpg

Milletvekili Halil Etyemez konuşmasında;  Ereğlilerin bilmesi gereken bir konunun olduğunu ifade eden Etyemez, Evet eksikler var ise elbette ki konuşacağız ama yapılanların da hakkını vermek lazım. Ereğli tarihinde sadece sulama projesi 466 milyon liralık bir hizmet projemizi başlattık. Oturduğu yerden cep telefonundan tarladaki sulamasını yönetecek bir sistem geliyor. Daha da önemlisi bu proje için istenilen peşinatı da kaldırdık. Devlet Ereğli’mize karşılıksız bu kadar büyük bir proje gerçekleştiriyor ifadelerini kullandı.

4-114.jpg

Yapılan eleştirileri yadırgamadıklarını da ifade eden Etyemez, Ama yapılan bu yatırımları kimse göz ardı etmesin. Şimdi 10 milyona yakın ağız ve diş sağlığı merkezimizi yapıyoruz, Bina bitmek üzere Hastanemiz deseniz 40-50 milyona yakın bir yatırım, Aynı zamanda İlçe Tarım Müdürlüğü 4 milyona yakın bir yatırım ve Karaman Ereğli yolunu görüyorsunuz. Yine aynı şekilde hızlı trenin yüzde 30'u tamamlandı. Yine bunları anlatmaya devam edeceğiz. Eğitimde de çok güzel çalışmalara imza attık. İlçemize bir veterinerlik fakültesi ve hayvan hastanesi gibi çalışmalarımız devam ediyor. Ereğli ve Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları kimse göz ardı edemez. Ereğli’mize hizmet etmeye devam edeceğiz diye konuştu.

Konuşmaların ardından ise partililer esnaf ziyaretinde bulundu ve 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.