1. HABERLER

  2. GENEL

  3. AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET SORGUN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET SORGUN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET SORGUN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Demokrasinin temel taşlarından olan basının cefakâr çalışanlarının, toplumumuzun gözü kulağı ve en önemli iletişim kaynağı olduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Sorgun mesajında şu görüşlere yer verdi.

“Çevremizde, ülkemizde ve dünyada yaşananları doğru, tarafsız ve en hızlı şekilde kamuoyuna iletmek için gece gündüz çalışan, kar dış demeden koşuşturan gazeteciler kutsal bir görev ifa etmektedirler. Mesai mef- umu tanımadan zor şartlar altında çalışan gazeteciler, görevlerini en iyi şekilde yapabilme adına zaman zaman hayatlarını dahi tehlikeye atmaktadırlar.  Gazeteciler yaptıkları görev itibariyle demokrasilerin ayrılmaz bir parçası, kamuoyunun can damarlarından biridir.  Özellikle 15 Temmuz da yaşanan hain darbe ve işgal girişiminde basının gösterdiği tavır ve sergilediği onurlu duruş takdire şayandır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletine sesini basından duyurmuş ve milletimiz sokaklara inmiştir.  Sokaklarda yaşananları anında milletimize aktaran gazetecilerhainleri suçüstü yapmış ve hainliklerini kanıtlamıştır. Türk basını gerek yerel, gerekse ulusal anlamda 15 Temmuz’da milletin, devletin, ve bayrağın yanında yer alarak hainlerin oyunlarının bozulmasında önemli rol oynamıştır. Bu vesileyle “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Ebediyete göç etmiş bütün gazetecilere de Allah’tan rahmet diliyorum. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.