1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ZÜBEYİR DURSUN'DAN ATMACAYA ZİYARET
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ZÜBEYİR DURSUN'DAN ATMACAYA ZİYARET

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ZÜBEYİR DURSUN'DAN ATMACAYA ZİYARET

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun Metro Tv, Yeni Ereğli Gazetesi sahibi ve DHA Ereğli temsilcisi Attila Atmacayı Ziyaret Etti.

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun Metro Tv, Yeni Ereğli Gazetesi sahibi ve DHA Ereğli temsilcisi Attila Atmacayı Ziyaret Etti.

dsc_2096.jpg

Kuruluşlarımıza ziyarette bulunan Dursun, Atmacaya yapmış olduğu ziyarette, Seçim süreci ile ilgili İlçemiz gündemine dair görüş alış verişinde bulundular.

 

Dursun, Mart 2019'da önümüzde ki süreçte yapılacak olan, Ereğli'deki mahalli seçimlerle ilgili çalışmaları hakkında bilgi veren, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun gündemi de değerlendirdi. Dursun belediyecilikte AK Partinin başarısının başarılar dolu olduğunu ve önemli kalıcı projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Bunu belediyeyi tekrar alarak devam ettireceklerini söyleyen Dursun, Ereğli'nin yapılacak olan birbirinden önemli projelerle ilçemizin gelişeceğini söyledi. Dursun,Türkiye'nin bir çok İlinde AK Partili beledilerin yaptığı başarılı çalışmalar zaten ortada, İşte buna en güzel örnek Konya ve Ereğli'dir dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun sözlerinde şu ifadelere yer verdi. Bende bir basın mensubuyum  aynı zamanda diyerek, basın kuruluşlarının yaşadığı zorluklara iyi bildiğini ifade etti. Ereğli'de Yerel Televizyonların yaşadığı zorluklardan bahseden Dursun, zor şartlar altında görev yaptıklarını ve bu işin bir gönül işi olduğunu söyledi. Gazetecilik zor ve özveri isteyen bir meslektir dedi. Sizlerin seçim sürecinde yapmış olduğu tarafsız ve objektif yayıncılık ile geçmiş dönemde olduğu gibi bu süreçte de yine doğru olanı yapıyorsunuz dedi.

Size ve ekibinize bu süreçte kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirirken, fedakarca vermiş olduğunuz hizmet dolayısıyla dürüst ve düzgün bir anlayış ile yine kimselere çamur atmadan yapmış olduğunuz çalışmalarınız nedeniyle sizlere başarılar dileriz dedi.

 

Metro Tv, Yeni Ereğli Gazetesi sahibi ve DHA Ereğli temsilcisi Attila Atmaca'da konuşmasında, “ Temsil ettiğimiz kuruluşlarımız her zaman olduğu gibi amacına uygun olarak yayın hayatını objektif bir çizgide sürdürmektedir. Bizler işimizin ve taşıdığımız sorumluluğun önem ve bilincindeyiz dedi.  Atmaca, Tarafsızlık çizgisinde kalmaya özen ve gayret sarf ediyoruz.  Bu çizgide yayın hayatımıza devam etmekteyiz dedi.

Atmaca, Ereğli'de, Ne yazıktır ki siyasetçiler ve bazı oda başkanı şahıslar kullandıkları gazeteci görüntüsü altında ki tetikçilerle siyasi rakibine çamur attırma yolunu seçiyor. Bu beslemeleri kullanarak amacına ulaştığını sananlar hiç bir zaman amacına ulaşamadı ve ulaşamazda dedi. çünkü o besleme zamanı geldiğinde onu besleyen ve tetikçilik yaptıran o kişiyi en güzel bir şekilde diğer rakibine satacağını bilmesi gerekir. Bu düşünceye sahip olan siyasetçiler her zaman için kaybetmiştir. Çünkü, habere değil önce o haberi yapan kişiye bakar vatandaş, bu haberi yapan kişinin toplum içinde ki durumu güvenirliği nedir ve nasıl bir kişiliğe sahip olduğu bizim nazarımızda ve toplumda önem arz eder. Bizler ise kamu adına ve taşıdığımız o hassas görev nedeniyle bu bilinçle kılı kırk yarmak suretiyle vicdanları hiç bir şekilde yaralamayacak şekilde, kırmadan dökmeden bu anlayışla görev yapmaya çalışmaktayız dedi.

Bizlerin düzmece haberlerle yalan ve şov'a dönük haberlerle, işimiz olmadı ve olamaz da! Ben ve temsil ettiğim kuruluşlarımızda beni tanıyanlar bizlerin bu görüşte olduğunu gayet iyi bilir ve tanır dedi.

Ereğli'de gazeteci olmak, tetikçilik yapmayı gerektirmez bu hakkı kimse kimseye vermez, Biz her zaman söylediğimiz gibi yine tekrar ediyoruz, ''Hiç bir zaman hiç bir siyasetçinin tetikçisi ve yağdanlığı olmadık ve olmayacağız da bu düşüncede olan siyasetçide  amacına ulaşamaz gerçeği görür ama maalesef iş işten geçince anlar. Vatandaşın sözcüsü gözü kulağı olan bir gazeteci, hiç bir zaman için tarikat yuvasına gitmemelidir. Türkiye Cumhuriyetinin yasalarının ön gördüğü çizgide olmalıdır. Bizler yine birileri gibi ihale ve iş adamı sıfatı taşıdığını zanneden bazı kişilerin kamuda ki işlerinin takipçiliği yapmadık ve yapma yolunu seçmedik te, kurum amirlerine o iş adamının işini yaptırdığı için övgü dolu habercilik yapmadık diyen Atmaca, Çizgimiz her zaman için doğru olmuştur, yalan ve düzmece haber olmamıştır  sözlerini kullandı.

Atilla Atmaca, kendini bilen bir basın mensubu halkın hür iradesine karşı yanıltıcı haberi asla yapmaz ve yapmamalıdır. Kimin haddine ki, halkın seçtiği kişiye saldırmak, Bırak halk en doğru kararı verir ve de verecektir.

Ereğli'de, bazı siyasetçiler kendince kendi medyasını oluşturduğunu zannediyor nedense, bırakın bu işleri işinize bakın halk sizden hizmet bekliyor yada önümüzde ki süreçte nasip olan siyasetçiden hizmet alacaktır. Ereğli'de resmi olan İki Televizyon ve Dört Gazete bulunmaktadır  bu gazete ve televizyonlar  neden sizleri bu kadar rahatsız ediyor ki, uyduruk tetikçileri kullanmak daha mı işinize geliyor. O tetikçileri bu mesleğe yama yapmaya çalışan her kim olursa olsun bunun adı bir başkan bir oda başkanı yada başkan adayı yanlış yaptığını er geç anlayacaktır elbette, Ama o zaman çok geç olacaktır, zaten öylede olmuştur şimdi de ve geçmişte de öyle oldu.

Atmaca, Bu süreçte Ereğli'yi ve siyasi atmosferi kimsenin germeye ve o gerginlikten kendine çıkar sağlamaya kimsenin hakkı yoktur dedi.

Atmaca, Bir Gazeteci ve gazeteciyim diyen herkes adı ne olursa olsun gerginlikten, kavgadan ve kargaşadan kendine çıkar sağlama yolunu seçmemelidir. Gazeteci hiç bir zaman ateşe benzin dökmemelidir. Her zaman için uzlaştırıcı olmalıdır. İnsanları kışkırtıcı ve fitne fesat sokarak kendine çıkar sağlamamalıdır. Biz öyle olmadık ve asla da olmayacağız ekranlarımız ve gazetemiz kendini bilen her siyasetçiye açıktır. Unutulmasın ki! her zaman kazanan yine doğrular olmuştur  ve  her zamanda doğrular olacaktır diyen Atmaca, her zaman için ; temiz siyaset, temiz toplum ve doğru haberden yanayız'' dedi.

Attila Atmaca yaptıkları ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun'a teşekkür etti. Dursun'da Atmacaya çiçek takdim ederek teşekkür etti, Atmaca hizmet yarışında kendisine başarılar diledi.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Metro Tv ekranlarında yayınlanan ve Gazeteci Emrah Çakıcının sunduğu, Seçim 2019 programının canlı yayın konuğu oldu. Dursun, Çakıcının sorularını yanıtladı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.