1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti İlçe Teşkilatı birlik ve beraberlik yemeği düzenledi
AK Parti İlçe Teşkilatı birlik ve beraberlik yemeği düzenledi

AK Parti İlçe Teşkilatı birlik ve beraberlik yemeği düzenledi

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen birlik ve beraberlik yemeğinde yaptığı konuşmada, “31 Mart Yerel Seçimleri ülkenin geleceğine sahip çıkma seçimidir” dedi.

A+A-

Etyemez, “Bizim ortaya koyduğumuz tercihler bu ülkenin geleceğine, birlik ve beraberliğine, kadim milletin değerlerine sahip çıkma tercihidir” diyerek, “Bizim derdimiz hizmet etme derdidir. Hiç kimse yaptığımız işleri değersizleştiremez” diye konuştu.

Ereğli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’nun kendisi üzerinden siyaset yürüttüğünü söyleyen Etyemez, “Sayın Oprukçu sen adaysan projelerini anlat. Benim ismim üzerinden siyaset yürütme. 2014 yılında Ereğli halkı sana görev verdi. Ereğli’yi geliştiremedin. Şimdi kalkmış ‘Ereğli’yi kurtarmaya geliyorum’ diyorsun. 5 yılda yaptıkların yapacaklarına referans olmuyor. 5 yılda ne yaptın kum dağıtmaktan başka” dedi.

Ereğli halkının hizmetleri sorgulayıp analiz ettiğini kaydeden Etyemez, “Ereğli halkı sandıkta iradesini yansıtacak. Kendisi bana soruyor, ‘Ereğli’ye ne yaptın’ diye. SGK binası, İş-Kur Müdürlüğü, Ziraat Bankası 2. Şubesi, 10 yıldır adı konuşulan Sulama Projesinin önce Sağ Sahil sonra Sol Sahil projesini Ereğli’mize kazandırdık. Sadece bu proje yaklaşık 1 katrilyonluk maliyeti ile Ereğli’nin geleceğidir. Sen 5 yılda 50 milyon TL’lik yatırım yapabildin mi? İnşaatı yarım kalan hastanenin tamamlanması ve içerisine 25 milyon TL’lik cihazla donanımını sağladık. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine 10 milyon TL’lik bina kazandırdık. 25 ünite ile Ereğli’ye hizmet verecek. İvriz, Halkapınar, Karaman yolu, İlçe Tarım Müdürlüğü Binası, 3. TOKİ konutları benim dönemimde Ereğli’ye yapıldı. Yılda Ereğli çiftçisine 80 milyon TL’lik tarım desteği veriliyor” ifadelerini kullandı. 

Etyemez, Ereğli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu’nun Başkan seçilmesi durumunda kayyum atanacağı konusuna da değinerek, “Ben demokrasinin gereğine inanan bir insanım. Böyle bir iddia doğru değil. Yine hakkımda Adem beyin aday adaylığı sürecinde kendisinden 4 daire karşılığı kendisini aday gösterdiğim iddia edildi. Benim mal varlığım bellidir. Boğazımdan bir lokma haram geçerse yüzüme tükürün” diye konuştu.

İvriz Öğretmen Okulu arazilerinin ihale ile 5 yıllığına kiraya verildiğini kaydeden Etyemez, “Yılda 385 bin TL’ye kiraya verilen bu arazilerden gelen para ile okulların ihtiyaçları karşılanacak. Ereğli’ye 528 derslik kazandırdık. Türkiye’de ilk defa bir ilçeye Narkotik Şube açıldı. Ama ‘Ereğli’de tüm gençlik uyuşturucu kullanıyor’ gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Oysa Ereğli gençliği pırıl pırıl geziyor. Yapılanları yok saymak maharet değildir” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.