1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AK PARTİ TÜM EZBERLERİ BOZDU
AK PARTİ TÜM EZBERLERİ BOZDU

AK PARTİ TÜM EZBERLERİ BOZDU

“ Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 de Ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan Ak kadrolar, maruz kaldığı bütün engellemelere rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmıştır.

A+A-

“ Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 de Ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan Ak kadrolar, maruz kaldığı  bütün engellemelere rağmen, ülkemize  büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmıştır.

Ak Kadrolar  iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde  icraatlara imza atmıştır.

Gece demeden, gündüz demeden, inançla, kararlılıkla, aşkla çalışan, Türkiye’nin daha güçlü bir ülke olması, daha müreffeh bir hale gelmesi için gayret gösteren AK Parti , Türkiye’yi 2023,2053 ve 2071 hedeflerine adım adım götürmektedir.

Bütün gücünü milletten alan partimiz her zaman milletinin yanında olmuş ve millete hizmet etme sevdasıyla çalışmalarını yürütmüştür.

Ak Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler manzumesi katmıştır.

MİLLETİN ÜZERİNDEKİ VESAYETLER KALKTI

Yapılan tüm reformlar, atılan dev adımlar, Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu bu hedeflere süratle yaklaştığımızı göstermektedir . Ak Parti Türkiye siyasetinde ezberleri bozmuş milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayetleri kaldırmıştır. Devleti toplumdan ayıran siyasi anlayışı tarihe gömen partimiz, “Milleti Yaşat ki Devlet yaşasın” anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girmiş yapılan bütün genel ve yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar  olmuştur.

Önümüzdeki süreçte de milletimizin üzerimize yüklediği sorumluluğu yerine getirmek için AK Parti olarak  Liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde daha çok çalışacağız. Teşkilat olarak, Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için  ilk gün kü aşkla gece gündüz demeden çalışmalarımıza  devam edeceğiz.

AK PARTİNİN KADERİ,TÜRKİYENİN KADERİDİR

Ak Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderi ile birleşmiştir.

Ak Parti üzerinden Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenler hedeflerine asla ulaşamayacaklar. Ülkemiz üzerinde oyun oynamaya çalışanların oyunlarına  bu millet izin vermemiştir , hiçbir zaman da vermeyecektir.  PKK ile yapamadıklarını, DAEŞ le, DHKPC ile yapamadıklarını 15 Temmuz da FETÖ terör örgütüyle yapmaya çalıştılar. Milletin üzerine milletin silahlarıyla , helikopterleriyle kurşun yağdırdılar, milletin uçaklarıyla milleti bombaladılar. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu, milletimizin feraseti ve Allah’ın yardımıyla   tarihin en hain  en alçak ve en acımasız darbe girişim bertaraf edilmiştir.

Ülkemiz üzerinde  plan yapan şer güçler artık, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını anladılar.

Hak’kın emrinde, Halkın hizmetinde daha nice 16 yıllara diyor,  bütün teşkilat mensuplarımıza ve milletimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.