1. HABERLER

  2. Aksoy, “Gaziler Gününü Kutluyorum”

Aksoy, “Gaziler Gününü Kutluyorum”

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, bayrak, vatan ve namus için ölümü göze alarak savaşan Gazilerin...

A+A-

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, bayrak, vatan ve namus için ölümü göze alarak savaşan Gazilerin gününü kutladı.

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında şöyle dedi;

“Bugün, 19 Eylül 2013, yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’e Türk Milletinin Gazi unvanını verilişinin 92. yıldönümüdür. Yurdumuzun bölünmez bütünlüğü, ulusumuzun birlik ve beraberliği için üstün fedakârlıklar göstererek, canı, kanı pahasına ölümüne göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan Kahraman Gazilerimizin önünde saygı ve şükranla eğiliyorum.

Bu anlamlı günün, milletimizce, yurdumuzun her yerinde Gaziler Günü olarak anılması, bizlere büyük kahramanlara karşı olan vefa borcu ve şükranlarımızı bir nebze de olsa sunma imkânı vermiştir.

Vatan ve milletimizin bağımsızlığı ve hürriyeti, Anayasamızda bile ifadesini bulan Demokratik, Laik ve Sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz ve onun ayrılmaz parçası toplum yapımızın korunarak yaşatılması, özgürlük ve bağımsızlığımızın devamlılığı, şanlı bayrağımızın semalarda dalgalanması için üstün bir fedakarlıkla başarı ve yararlılık dolu çalışmalarda bulunmuş kahraman vatan evlatlarının yurdumuz ve milletimize armağan etmiş anneleri, babaları, eşleri, çocuklarını saygıyla anmalı, onların fedakarlıkları karşısında düşünmek ve onlara layık olabilmek için kendi üzerimize düşen sorumluluklar için duygu ve düşüncelerimizi tazelemek anıdır.

Bu gün birileri tarafından bozulmak istense bile onların mücadelesi, başarısı ve fedakârlıkları yolumuzu çizmiş ve aydınlatmıştır. Ülküsü bir, vicdanı hür Türk toplumunu ilelebet yaşatmak adına ölümü göze alan kahramanların mirasını korumak ve yaşatmakta bu gün bize düşen görevlerin başında gelmektedir.

Biliyoruz ve inanıyoruz ki Misak-ı Milli sınırları içinde vatan toprağı bütün kalacak, Türkiye Cumhuriyetimizin Şanlı Bayrağı, Gazi ve şehitlerimizin başlattığı inadına direnişle çoğalarak, güçlenerek daha da büyük coşku ve heyecanlarla hür ve bağımsız olarak ebediyen dalgalanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ereğlili hemşerilerimiz olmak üzere Kahraman Gazilerimizi saygı ile selamlıyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.