1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AKSOY PASAJINDA KORKUTAN YANGIN.
AKSOY PASAJINDA KORKUTAN YANGIN.

AKSOY PASAJINDA KORKUTAN YANGIN.

İş yerlerinin bulunduğu pasajda elektrik kontağından çıkan yangında 10 iş yeri zarar gördü.Ereğli ilçesinde pasajda çıkan yangında, ilk belirlemelere göre 10 iş yeri zarar gördü.

A+A-

İş yerlerinin bulunduğu pasajda elektrik kontağından çıkan yangında 10 iş yeri zarar gördü.
Ereğli ilçesinde pasajda çıkan yangında, ilk belirlemelere göre 10 iş yeri zarar gördü.

20190120_200600.jpg

Yangın, akşam saatlerinde İlçeye bağlı İstasyon Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı Aksoy Pasajı'nın giriş katındaki elektrik kontağından çıktı. Alevler kısa sürede bitişikteki diğer iş yerlerine de sıçradı. Durumu fark eden çevredekiler itfaiye ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu alevler söndürüldü. Bodrum katta çıktığı öğrenilen ve 10 iş yerinin zarar gördüğü yangında büyük oranda eşya kullanılamaz hale geldi. İtfaiyenin müdahalesi sırasında pasajdaki bazı iş yeri sahipleri de dükkanlarından eşyaları ve ürettiği ürünleri tahliye etti. Hafta sonu tatili olması nedeniyle şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, Alevlerin üst kattaki iş yerleri ile bitişiğindeki binada bulunan otele sıçramaması olası bir faciayı önledi. itfaiye ekiplerinin can siperhane çalışması sonucu yangın önce kontrol altına ekipler, daha sonra yaptığı soğutma çalışmasıyla yangın söndürüldü. Söndürme çalışmasında  bir itfaiye eri dumandan etkilendi.

20190120_200834.jpg

İtfaiye ekiplerinin gözünü budaktan esirgemeden yaptığı söndürme çalışması ise mağdur iş yeri sahiplerinden takdir görürken, teşekkür kazandı. 

20190120_201354.jpg


Bizlerde ilçemizde yangın sonucu mağdur olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz.

20190120_202459.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.