1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Aksoy: “Polis Teşkilatımıza Minnettarız”
Aksoy: “Polis Teşkilatımıza Minnettarız”

Aksoy: “Polis Teşkilatımıza Minnettarız”

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy, polis teşkilatının 173. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy, polis teşkilatının 173. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Aksoy, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez olarak bir unsur olarak polis teşkilatımızın 173. kuruluşunun yıldönümünü kutladığımız bu günde milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakar ve görev aşkıyla çalışmaları halkımıza güven ve gurur vermektedir. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak huzur ve asayişi temin etmek suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri bulunan ve bu görevleri başarı ile yerine getiren polis teşkilatımıza minnettarız. Çağdaş bir devlet olmanın en önemli gereğinden birisi insan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensiplerinin sosyal ve siyasal alanda egemen kılınmasıdır. Çağdaş bir devlet için hayatı öneme sahip bu temel ilkelerimizin uygulamaya geçmesinde şüphesiz Türk polis teşkilatımızın çok önemli bir rolü vardır. Görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum. Yarınlarımız Türk polisi ile daha huzurlu ve güvenli! Görevleri başında olan arkadaşlarımıza ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.