1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Aksoy’dan 19 Mayıs Mesajı
Aksoy’dan 19 Mayıs Mesajı

Aksoy’dan 19 Mayıs Mesajı

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesini başlatmalarının üzerinden 99 yıl geçmiştir. Geleceğimizin güvencesi sevgili gençlerimizin, dünü iyi öğrenerek, onlardan sonuçlar çıkarmaları çok önemlidir.

Millet olarak nereden gelip nereye gittiğimiz konusunda düşüncelerdeki berraklık, kökeni geçmişe dayanan sorunlar karşısındaki milli tutum, geleceğin Türkiye’sine ben nasıl katkı sağlarım kaygısı ve ecdadımızın hürmetle yâd edilmesi gençlerimizin başlıca sorumlulukları arasındadır. Aziz Türk Milletinin ve Türk Devletinin geleceği açısından böyle de olmalıdır.

Yarının yetişkinleri olan gençlerimize; mutlu, huzurlu ve donanımlı olmaları için her türlü desteğin verilmesi, iyi yetişmeleri konusunda önlerine çıkan sorunların giderilmesi hepimizin görevi olmalıdır. Ne yazık ki bugün özellikle milli ve manevi değerlerimiz açısından bakıldığında büyük bir yozlaşmaya sürükleyenler tarafından 19 Mayıs türlü bahanelerle çarpıtılmakta, Aziz Türk Milletinin milli duygularla coşkulu bir şekilde bir ve beraber, iri ve diri olmalarının pekiştiği kutlamalar kaldırılmış, dünyaya örnek olan büyük zaferlerimizin coşkusu yaşanamaz hale gelinmiştir.

Her şeye rağmen, elde ettiği zaferler ve destanlarla dünyaya kendini ispatlamış Türkiye Cumhuriyetinin her bireyinin, milli ve manevi değerlerine sahip çıkacağından şüphemiz yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs 1919’un 99. yıldönümünde, aziz milletimizin ve değerli gençlerimizin bayramını içtenlikle kutluyorum.

Samsun’dan başlattıkları kurtuluş mücadelesiyle, bizlere kutsal bir vatan emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli kahramanlara Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıralarını şükran, minnet’le anıyorum “ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.