1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Aksoy’dan Beraat Kandili Mesajı
Aksoy’dan Beraat Kandili Mesajı

Aksoy’dan Beraat Kandili Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy, kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının tesisi için eşsiz fırsatlar olduğunu söyledi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy, kandillerin birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının tesisi için eşsiz fırsatlar olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy, Beraat kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Aksoy mesajında "kandillerin; Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna zaman dilimleri olduğunu belirtti.

Aksoy, “Yüce Allah'ın sınırsız af, merhamet, yardım ve bereketine vesile olan, Ramazan Ayının habercisi Mübarek Berat Kandili'ne erişmenin heyecan ve mutluluğunu yaşamaktayız. Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi severek birlikte yaşamanın yolu, hoşgörü, doğru ve gerçek anlayış, sabır, bütünlük, dostluk, kini ve nefreti sevgiye, bencilliği fedakârlığa dönüştürmek ve bütün güzellikleri birlikte paylaşmaktan geçer. Bu tür gün ve geceler, dini ve toplumsal hayatımızda ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaşması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanması gereken anlardır. Bu geceler, kulluk şuur ve bilinciyle kendimizle hesaplaştığımız, hayatımıza Yüce Yaradan'ın rızası doğrultusunda yön vermeye karar verdiğimiz fırsat geceleridir. Berat gecesinin çağımızın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere bir kandil olması dileğiyle aziz Milletimizin ve değerli hemşerilerimin kandilini kutluyor, bu gecenin Türk-İslam âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.