1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ALTAY'IN HALKAPINAR ÇIKARMASI
ALTAY'IN HALKAPINAR ÇIKARMASI

ALTAY'IN HALKAPINAR ÇIKARMASI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibi Halkapınar İlçesini ziyaret etti. Altay ve ekibi vatandaşı dinledi.

A+A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibi Halkapınar İlçesini ziyaret etti. Altay ve ekibi vatandaşı dinledi.

dsc_9024.jpg

Altay, Konya’nın Halkapınar ilçesine adeta çıkarma yaptı. Düzenlenen programında vatandaşlarla bir araya gelen,Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibi Halkapınar İlçesinde halkla buluştu ve esnaf ziyaretinde bulundu

dsc_9038.jpg

"HALKAPINAR’DA ALTAY VATANDAŞI DİNLEDİ"

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar’da yaptığı açıklamada; “Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Uğur İbrahim Altay, ekibiyle Halkapınar’a gelerek sizlerin sorunlarını sizlerden dinleyecek dedi. Onun için Halkapınar’a geldi’’ ifadelerini kullandı.

dsc_9053.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibi sorunları yerinde dinledi ve çözüm aradı. “Halkapınar’ın, bu zamana kadar AK Parti’ye vermiş olduğu desteği önümüzdeki dönemde süreceğine inandıkları belirten Altay, yaptığı konuşma sonrasında adeta bir bir vatandaşı dinledi. Onların sorunlarını ve ilgili daire müdürleriyle buluşturan Altay, sorunları bizzat kendisi de özellikle not alarak sorunları yerinde tespit etti. Altay burada bir de örnek çalışmaya imza atmış oldu.

dsc_9055.jpg

Altay, ‘’Kahvehanede ki vatandaş buluşmasında Halkapınar’ın ve Konya’mızın da hizmetindeyiz, bundan sonra da hep birlikte elimizden geleni yapacağız. Her zaman için Halkımızın desteğini bekliyoruz.” Dedi.

dsc_9057.jpg

Düzenlenen Kahvehane toplantısının ardından Altay, Halkapınar'da çarşı merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu ve Halkapınar Belediye Başkanı Vardar, tarafından Halkapınar'a kazandırılan o görkemli düğün salonu giderek incelemede bulundu. Altay, Başkan Vardar'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek Halkapınar’dan ayrıldı.

dsc_9058.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.