1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ''ANNE; ÖMÜR BOYU BAŞ TACI EDİLECEK DEĞERDİR''
''ANNE; ÖMÜR BOYU BAŞ TACI EDİLECEK DEĞERDİR''

''ANNE; ÖMÜR BOYU BAŞ TACI EDİLECEK DEĞERDİR''

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Yılmaz mesajında;

A+A-

 MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ  Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Yılmaz mesajında;

Anne; ışığı hiç solmayan bir hayat kaynağı, yağdıkça yağan huzur ve bereket sağanağı, kavuşmakla bile dinmeyen bir hasret vahasıdır.

Çocuklarını aylarca bedeninde taşıyan ve doğduğu ilk günden ölene kadar karşılıksız koruyup ve kollayan insanlık abidesine ''Anne'' denmektedir.

Toplumumuzun en küçük yapı taşı olan aile kurumunun en mühim yerinde kadın ve Anne önemli Türk toplumunda önemli bir yer ifade eder. Çünkü o Anne ki; Adı Tomris Hatun olmuş Perslerden oğlunun intikamını almış, Adı Hüma Hatun olmuş Fatih doğurmuş Çağ açmış, Adı Makbule Hanım olmuş Mustafa Kemal doğurmuş Yurt kurtarmış, Adı  Nene Hatun, Şerife Bacı, Erzurumlu Kara Fatma olmuş, cepheye yardım götürmüş, cephede savaşmış, Adı Özlem olmuş Fırat Yılmaz Çakıroğlu gibi yiğit doğurmuş, Adı Fadimana olmuş Ömer Halis Demir gibi vatan haini alnında vuran yiğitler yiğidi doğurmuştur .

İşte Türk Anne'si bu şekilde her türlü zorluğa göğüs geren, her çilenin üstesinden gelen, her güçlüğü yenen, sabır ve metanetle yıllara meydan okuyan annelerimiz, millet olarak en büyük değerlerimizdir.

Milletimizin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmaları öncelikle ailelerinden ve dolayısıyla Annelerinden alacakları eğitime ve terbiyeye bağlı olacaktır.

Geleceğimizin de teminatı olan, birlik ve beraberliğimizin en büyük güvencesi annelerimizin hakkını ödemek mümkün değildir.

Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarları olan, emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın; en masum ve temiz duyguların timsali ayakları altına cennet bahşedilen başta Çocuklarını genç yaşta vatan topraklarına emanet eden muhterem şehit anaları ve gazi anneleri olmak üzere bütün annelerin ve anne adaylarının annelerimizin anneler gününü kutluyor, sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.