1. HABERLER

  2. Asfalt Çalışmaları Tam Gaz

Asfalt Çalışmaları Tam Gaz

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama dönemi başladığından beri program dahilinde yer alan bölgelerde asfaltlama, yamalama ve kumlama çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Özellikle alt yapısı tamamlanan sokaklarda ve caddelerde hazırlanan program çerçevesince soğuk ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren ekipler, son üç asfaltlama sezonu içerisinde hizmetin girmediği sokak bırakmama gayreti ve azmi içerisinde olduklarını bir kez daha gösterdiler.

Ekipler, Ereğli’nin Kazancı ve Eti Mahallelerini birbirinden ayıran Küsere Köprü Caddesi ve bu caddeye bağlanan yollarda sıcak asfalt döküm ve yol yapım çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, çeşitli engellemelere rağmen imkanlar ölçüsünce hiç ara vermeden asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Asfaltlama sezonu bitinceye kadar söz verdiğimiz gibi hizmet alamayan tek bir mahallemizi ve sokağımızı bırakmama kararlılığındayız. Vatandaşımın ayağının çamura değmemesi için son 4 yıldır büyük bir uğraş veriyoruz. Ancak bütün bu gayret, çaba ve harcamalarla gerçekleştirdiğimiz bu hizmetleri yok sayan veya engellemek için uğraşan zihniyetler bile maalesef var. Hizmet, siyasete kurban edilemeyecek kadar değerlidir. Bunca yıldır bu hizmeti alamayan vatandaşlarımız son dört yıl içerisinde almaya başladıkları hizmeti göz önüne getirerek bu söylediklerimi çok daha iyi değerlendirecekleri inancındayım. Laftan çok icraatlarla konuşmaya gayret ediyoruz. Çünkü her şey Ereğli halkı içindir ve bu halk en iyisine layıktır” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.