1. HABERLER

  2. AYRANCI

  3. AYRANCI BÜYÜKKARCI İLE YOLA DEVAM DEDİ
AYRANCI BÜYÜKKARCI İLE YOLA DEVAM DEDİ

AYRANCI BÜYÜKKARCI İLE YOLA DEVAM DEDİ

Yerel Seçimlerde Karaman Büyük çekişmelere sahne oldu. Ayrancı ilçesinde...

A+A-

Yerel Seçimlerde Karaman Büyük çekişmelere sahne oldu. Ayrancı ilçesinde ise değişen bir şey olmadı 2014 yerel seçimlerinde MHP den adaylığını koyan Yüksel Büyükkarcı açık ara oy farkıyla kazanmıştı. Ayrancıya hizmetleriyle gündeme gelen  Büyükkarcı 2019 Yerel seçimlerinde Aday belirleme sürecinde MHP kurmayları Yüksel Büyükkarcı'yı  Ayrancıdan yeni den aday gösterdi. Resmi olamayan sonuçlara göre Ayrancı'da sandıkların  %100 ü açıldı ve toplamda 1565 oy kullanıldı. Açılan sandıklardaki oylara göre;

MHP YÜKSEL BÜYÜKKARCI: 721 OY

AK PARTİ YAVUZ CANDAN: 475 OY

CHP RAMAZAN DELİCE: 367 OY

ile Başkanlık yarışını göğüsleyen isim MHP aday Yüksek Büyükkarcı oldu.

Yüksel Büyükkarcı, 1963 yılında Karaman’ın Ayrancı ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Ayrancı’da, Ortaokulu Konya’da, Üniversiteyi ise Ankara Sağlık Eğitim Enstitüsünde, Lisans eğitimini ise Malatya İnönü Üniversitesinde tamamladı.

Yüksel Büyükkarcı sırası ile Konya Halk sağlığı Labaratuvar Müdürlüğü Hava Kirliği sorumlusu, Konya MEB Özel Eğitim Kurumlarında Öğretmenlik , Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nde Öğretmenlik, Konya Numune Hastanesinde Müdür Yardımcılığı, Yunak Devlet Hastanesi Müdürü, Konya Numune Hastanesi Müdürü ve Konya İl sağlık Müdürlüğü Personel Şube Müdürü olarak görev yaptı.

Konya Ereğli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeliği, Konya kamu Çalışanları Vakfı Denetleme Kurulu Başkanlığı Konya Sağlık Spor Kulübü Başkanlığı Türk Sağlık-sen Konya Şube Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Evli ve iki çocuk babası olan Yüksel Büyükkarcı, Almanca ve İngilizce bilmektedir. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.