1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Bakan Kurum: Konya’nın Yaşam Kalitesini Birlikte Yükselteceğiz
Bakan Kurum: Konya’nın Yaşam Kalitesini Birlikte Yükselteceğiz

Bakan Kurum: Konya’nın Yaşam Kalitesini Birlikte Yükselteceğiz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vefasını her zaman gösterdiğini belirterek, 31 Mart seçimlerinde verilen rekor destek nedeniyle tüm Konyalılara t

A+A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vefasını her zaman gösterdiğini belirterek, 31 Mart seçimlerinde verilen rekor destek nedeniyle tüm Konyalılara teşekkür etti. Bakan Kurum, “Cumhuriyetimizin 100. yılında en güçlü şekilde Konyamızı marka şehir haline getireceğiz, vatandaşımızın yaşam kalitesini birlikte yükselteceğiz” diye konuştu.

bakan_kurum_2.jpg

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, seçimlerde Büyükşehirler arasında birinci olarak Türkiye rekoru kırdıklarını, bunda Bakan Kurum’un katkısının çok büyük olduğunu dile getirdi. Başkan Altay, “Seçim çalışmaları boyunca ilçelerimizi ziyaret ettiniz. Ayrıca Konya’nın tüm meselelerini yakından takip ediyorsunuz. Ben tüm Konyalılar adına size teşekkür ediyorum. Hep birlikte Konya’ya güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Eski Sanayi konusunda esnafımıza göstermiş olduğunuz destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu ziyaretiniz kapsamında netleştirip oradan talep toplamaya başlamak istiyoruz. Yine Mevlana Çarşısı’nın kaldırılması ve Altın Çarşı’nın düzenlenmesi konusunda verdiğiniz destek ve Konya’nın en temel ihtiyaçlarından birisi olan sosyal konut meselesinde göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

KONYA’YA TEŞEKKÜR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya’nın 24 Haziran seçimlerinde büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümeti desteklediğini, 31 Mart seçimlerinde de Türkiye çapında büyük bir başarıya imza attığını belirterek, bütün Konyalılara teşekkür etti.

Konya’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vefasını her zaman gösterdiğini kaydeden Bakan Kurum, “Hemşehrilerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmadan, onları mahcup etmeyecek şekilde söz verdiğimiz bütün projeleri sırasıyla yapacağız. Bu anlamda sosyal konut projelerimize başladık. Kentsel dönüşüm konusunda açıkladığımız hem Mevlana bölgesinde, hem Selçuklu, Meram ve Karatay’daki çalışmalara destek vereceğiz. Tüm ilçelerimizle bir toplantı yapacağız ve talepleri neyse karşılamaya gayret edeceğiz. 2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında en güçlü şekilde Konyamızı marka şehir haline getireceğiz, vatandaşımızın yaşam kalitesini birlikte yükselteceğiz” diye konuştu.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.