1. HABERLER

  2. Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

“ Başarıyı Ödüllendirmek Çalışmaya Teşvik etmektir “ diyen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun seçim vaatlerinden ve önemli projelerinden...

A+A-

“ Başarıyı Ödüllendirmek Çalışmaya Teşvik etmektir “ diyen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun seçim vaatlerinden ve önemli projelerinden biri de derslerinde başarılı olup,taktir alan öğrencileri tatil ile ödüllendirmekti. Oprukçu, 4 yıldır olduğu gibi Belediye Başkanlığının 5. Yılında da başarılı öğrencileri tatil ile ödüllendirdi.

” Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın başarılarını görmemezlikten gelemeyiz.Başarı her daim ödüllendirilmeli ki ,çalışmaya,daha büyük başarılara imza atmaya teşvik olsun” diyen Belediye Başkanı Oprukçu , 2013 yaz tatili itibariyle Ereğli Belediyesi olarak hayata geçirilen tatil organizasyonu ile bu yılki tatil ödülü sözünü de gerçekleştirmiş oldu.

Ereğli’deki farklı okullardan gelen öğrenciler tatil süresince tanışmış,kaynaşmış ve yeni arkadaşlıkların kurulduğu güzel bir tatil geçirmiş olmakla birlikte deniz ve kumsalla ilk kez karşılaşanların ise heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.Öğrencilerin tatil sevincine bir de 30 Ağustos Zaferi eklenince coşkulu bir kutlama oldu.Akdeniz sahillerinde ellerinde Türk Bayrağı ile çocukların hafızalarında hep canlı kalacak unutulmaz anlar yaşandı.

Başarılarıyla birlikte Belediye Başkanı Oprukçu’dan tatil ödülünü hak eden öğrenciler 30 Ağustos Zafer Bayramının 91.yılını tatilde büyük bir kaynaşma ,birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutladılar.Zafer Bayramını Akdeniz’de kutlayan ve denizin ,güneşin tadını çıkaran öğrenciler tatil ödülü için Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ederek “Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’yu seviyoruz.Tatil ödülünden dolayı Belediye Başkanımız Oprukçu’ya teşekkür ederiz. Belediye Başkanımız tekrar seçilir de bizleri yine tatile gönderir “diyerek temennilerde bulundular.

Tatil ödülü organizasyonunun herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan coşkuyla gerçekleşmiş olmasından dolayı memnun olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Oprukçu,” Çocuklarımıza söz verdiğimiz gibi başarılarını ödüllendirmeye 5.yılımızda da devam ettik.Bu tatil dolayısıyla çocuklarımızın güzel dostluklar kurmalarına vesile olduk.Hiç deniz görmemiş yavrularımıza denize girme ve kumsalda güneşlenme imkanı sunduk.Onların heyecanına ve mutluluğuna biz de ortak oluyoruz.Çocuklarımızı önemsiyorum ve önemsemeliyiz.Onlar yarınların Türkiye’sini oluşturacaklar.Yavrularımızın başarılarını tebrik ederken,elbette ödüllendirmeliydik.Çocuklarımızın başarılarının devamını diliyor,her birinin de önce kendilerine sonra ailelerine ,Vatanına ,Milletine faydalı birey olarak yetişmelerini temenni ediyorum” dedi.

başarı ödüllendirildi

başarı ödüllendirildi1

başarı ödüllendirildi 4

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.