1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başıboş Köpek Dana Yedi
Başıboş Köpek Dana Yedi

Başıboş Köpek Dana Yedi

Karapınar’da yavru dana,başıboş köpek tarafından paramparça edildi, Köpeğin danayı ahırdan götürdüğü görüntü güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

A+A-

Karapınar’da yavru dana,başıboş köpek tarafından paramparça edildi, Köpeğin danayı ahırdan götürdüğü görüntü güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, Karapınar İlçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Akören Mahallesinde meydana geldi. Hayvan yetiştiriciliği yapan Birol Erkol isimli çiftçiye ait açık besi ahırında bulunan yavru dana diğer hayvanların da bulundu ahırdan başıboş köpek tarafından sürüklenerek  götürüldüğü o anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

PARÇALAYIP YEMİŞ

Evinin yanında bulunan ahırdan yine ahıra yakın bir bölgede yavru dananın parçalanarak öldürüldüğünü gören Birol Erkol isimli çiftçi, Hemen ahırına gitti, Erkol hayvanlarına bakınca kendisine ait  yavru dananın ahırda olmadığını fark etti. Erkol güvenlik kamera kayıtlarına baktığında ise başıboş köpek tarafından dananın ahırdan götürüldüğünü görünce gördüklerine inanamadı. Erkol,'' uzun yıllardır köyde yaşayan ve Hayvan yetiştiricisi biri olarak   gördüklerim karşısında  inanmakta güçlük çektim. Çünkü bizler köpeklerin hayvanlarla dost olduğunu küçük ve büyük baş hayvanlarımızı, Kurtlara ve yaban hayvanlarına karşı koruyan  ve çobanların en büyük yardımcıları olarak biliyorduk. Ahırımızdaki yavru danayı aç kalmış kurtlar gibi parçalayarak öldürüp yemesi bizi şaşırttı.'' ifadelerini kullandı.

Birol Erkol ilk defa böyle bir şeyin başına geldiğini ve kamera kayıtları olmasa kurt geldi parçaladı yedi gitti diye bilecektik dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.