1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Başkan Altay: Yeni Nesil Daha Güçlü Bir Türkiye Oluşturacak.
Başkan Altay: Yeni Nesil Daha Güçlü Bir Türkiye Oluşturacak.

Başkan Altay: Yeni Nesil Daha Güçlü Bir Türkiye Oluşturacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gençlerin daveti üzerine Türkiye Gençlik Vakfı ile Selçuklu Çalışan Gençlik Meclisi üyesi gençlerle buluştu.

A+A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, gençlerin daveti üzerine Türkiye Gençlik Vakfı ile Selçuklu Çalışan Gençlik Meclisi üyesi gençlerle buluştu. Başkan Altay, yeni neslin daha çok çalışarak daha güçlü bir Türkiye oluşturacağına inandığını söyledi.

ali_okutan_b_1.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile Selçuklu Çalışan Gençlik Meclisi üyesi gençlerin daveti üzerine gençlerle buluştu.

Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi Ali Okutan Çalışan Gençlik Merkez’inde düzenlenen programda, gençlerle tecrübelerini paylaştı. İçinde bulundukları gençlik merkezinin çok önemli bir model oluşturduğunu kaydeden Başkan Altay, “Burada hem Konya’ya hem de Türkiye’ye örnek bir iş yürütülüyor. Yapılan faaliyetler sizlerin geleceğine önemli katkılar sağlayacaktır. İlk başladığımız günden bugüne kat edilen mesafe ne kadar doğru bir iş yapıldığının göstergesidir” dedi.

ali_okutan_b_2.jpg

Konya’nın çok güzel bir şehir olduğunun altını çizerek konuşmasına devam eden Başkan Altay, Konya’ya hizmet etmenin herkese nasip olmadığına vurgu yaptı. Başkan Altay, “Ekonomide dalgalanmalar yaşanıyor. Ama Türkiye gibi bir ülkede hiçbir zaman bir durağanlık olmuyor. Türkiye her zaman gelişmeye açık ve hep önüne bakıyor. Dünyanın neresinde bir gariban varsa yönünü bize çevirmiş. Sayın Cumhurbaşkanımız bir mağduriyet gördüğünde bunu her ortamda ifade ediyor. İnanıyoruz ki bu nesil daha çok çalışacak, daha çok üretecek ve daha güçlü bir Türkiye oluşturacak ve masada söz sahibi olacak” ifadelerini kullandı.

ali_okutan_b_6.jpg

Başkan Altay, gençlerin sorduğu soruları da cevapladı.

Programa Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, TÜGVA İl Temsilcisi Rıza Büyükzeren, AK Parti Karatay Gençlik Kolları M. Fatih Sert ile Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Veli Vural da katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.