1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu Hayır Duası Aldı
Başkan Oprukçu Hayır Duası Aldı

Başkan Oprukçu Hayır Duası Aldı

EREĞLİ BELEDİYESİNDEN GÖRKEMLİ SÜNNET ŞÖLENİEreğli Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleniyle yaklaşık 250 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

A+A-

Başkan Oprukçu yapmış olduğu yerinde örnek kararla çok sayıda vatandaşımızın hayır duasını alırken gelecek neferleri ise gerçekleştirilen sünnet töreniyle Ereğli Belediyesinin katkılarıyla erkekliğe ilk adımını atmış oldu. Düzenlenen sünnet şöleni, ilçe halkı yoğun bir ilgi gösterirken büyük bir coşku içinde görkemli bir sünnet şöleni gerçekleştirildi. Başkan Oprukçu kendi elleriyle kestiği dondurmayı sünnet olan çocuklara tattırdı. Oprukçu coşku içerisinde gerçekleşen şölende sünnet olan çocuklarla ve onların aileleriyle oynayarak onları mutlu eden Oprukçu 250 çocuğun ve ailelerinin hayır dualarını aldı.

Kaya Kır düğün salonunda düzenlenen programa, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Arıcan, Başkan Oprukçunun Danışmanı Abdulkadir Çat, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Belediye Meclis Üyelerinden Mahmut Altınkaya, Ereğli Müftüsü Celal Malkoç, sünnet olan çocukların aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.