1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Oprukçu Özel Bireyler Ve Aileleri İle İftarda Buluştu Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Engelsiz Yarınlar Derneği’nde düzenlediği iftar
Başkan Oprukçu Özel Bireyler Ve Aileleri İle İftarda Buluştu  Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Engelsiz Yarınlar Derneği’nde düzenlediği iftar

Başkan Oprukçu Özel Bireyler Ve Aileleri İle İftarda Buluştu Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Engelsiz Yarınlar Derneği’nde düzenlediği iftar

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Engelsiz Yarınlar Derneği’nde düzenlediği iftar yemeğinde engelli vatandaşları ve aileleri ile buluştu.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Engelsiz Yarınlar Derneği’nde düzenlediği iftar yemeğinde engelli vatandaşları ve aileleri ile buluştu.

İftar programında Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural’ın yanı sıra engelli vatandaşlar ve aileleri yer aldı.

18.05.2019-baskan-oprukcu-ozel-bireyler-ve-aileleri-ile-iftarda-bulustu-1.jpg

Memnuniyeti yüzlerinden okunan özel bireyler ve aileleri adına Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya “Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her zaman bizlerle bir araya gelmekten dolayı mutluluğunu dile getiren Başkanımıza iftar programı için teşekkür ederiz” ifadeleri ile teşekkürleri iletti.

18.05.2019-baskan-oprukcu-ozel-bireyler-ve-aileleri-ile-iftarda-bulustu-2.jpg

“ÖNEMLİ OLAN PAYLAŞMAK”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Belediyesi’nin Engelsiz Yarınlar Derneği’nde düzenlediği iftar yemeğinde engelli vatandaşları ve aileleri ile buluştu. İftar sofrasında özel bireyler ve aileleri ile bir araya gelen Başkan Oprukçu, Paylaşmanın önemine dikkat çekerek “Ramazan ayının en güzel yanı birlik ve beraberliğimiz pekişmesi bunun yanında da sevdiğimiz dostlarımızla aynı sofrada ekmeğimizi paylaşmaktır. Paylaşmak birlik olmak ve böylece mutlu bir şekilde yaşam sürmek adına çok değerli bir davranıştır. Türk Milleti’ni her zaman birlik ve beraberlik içerisinde tutan yegane şey de paylaşmaktır. Bizler de bu programda engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile aynı sofrayı paylaşmak, birlikte iftarımızı yapmaktan dolayı çok mutlu olduk” dedi.

18.05.2019-baskan-oprukcu-ozel-bireyler-ve-aileleri-ile-iftarda-bulustu-3.jpg

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”

Belediye’nin düzenlemiş olduğu iftar programında özel bireyler ve aileleri ile buluşan Oprukçu: “Ereğli Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanında ve emrinde olacağız. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Yeteneklerinizin de farkındayız, bu yeteneklerinizi daha da geliştirmek adına her türlü desteği vermeye hazırız. Siz özel bireylerimizin topluma kazandırılması bizim önem verdiğimiz hususların başında geliyor. Ve bunu da el ele vererek, birlik olarak başaracağız. Bu anlamlı iftar programında emeği olan arkadaşlarımıza, katılımlarınızdan dolayı başta Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural Hanımefendiye, siz özel bireylerimize ve ailelerinize çok teşekkür ediyorum” ifadeleri ile duygularını dile getirdi.

18.05.2019-baskan-oprukcu-ozel-bireyler-ve-aileleri-ile-iftarda-bulustu-4.jpg18.05.2019-baskan-oprukcu-ozel-bireyler-ve-aileleri-ile-iftarda-bulustu-5.jpg

18.05.2019-baskan-oprukcu-ozel-bireyler-ve-aileleri-ile-iftarda-bulustu-3-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.