1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN OPRUKÇU RAMAZAN’DA DA HEMŞEHRİLERİNİN ARASINDA
BAŞKAN OPRUKÇU RAMAZAN’DA DA HEMŞEHRİLERİNİN ARASINDA

BAŞKAN OPRUKÇU RAMAZAN’DA DA HEMŞEHRİLERİNİN ARASINDA

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu öğle namazının ardından Ulu Camii civarındaki esnafları...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu öğle namazının ardından Ulu Camii civarındaki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

08.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’da-da-hemserilerinin-arasinda-1.jpg

Esnafları ziyaret ederek hayırlı işler ve hayırlı Ramazanlar dileğinde bulunan Başkan Oprukçu’yu bir anda karşılarında gören esnaflar mutluluklarını dile getirerek, teşekkürlerini ilettiler.

“SİZLERDEN ALDIĞIMIZ MANEVİ GÜÇLE HİZMET EDECEĞİZ”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu öğle namazının ardından Ulu Camii civarındaki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Her zaman hemşehrileri ile iç içe olacaklarını belirten Oprukçu: “Bundan önceki dönemde de olduğu gibi bundan sonra da kapımız hemşehrilerimize açık olacak ve biz her zaman onlarla farklı mecralarda bir araya geleceğiz. Bizim hizmet anlayışımızda hoşgörü, samimiyet, birlik ve beraberlik vardır. Hemşehrilerimizden aldığımız destek ile de şehrimizde hizmetle dolu yıllar geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

08.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’da-da-hemserilerinin-arasinda-2.jpg

“HEMŞEHRİLERİMİZİN İSTEK, ÖNERİ VE TALEPLERİ ÖNCELİĞİMİZ”  

Oprukçu, “Bizler bu memlekete sevdalıyız, bu sevda ile hizmet etmek için yola çıktık. Hemşehrilerimizin de desteği ile bu şerefe nail olduk. Bundan sonraki süreçte de hizmet planlamamızda onların istek, öneri ve talepleri bizim önceliğimiz olacaktır. Bu nedenle bağlarımız hep sımsıkı kalacaktır. Tüm hemşehrilerimizi muhabbetle kucaklıyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” şeklinde konuştu.

08.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’da-da-hemserilerinin-arasinda-3.jpg08.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’da-da-hemserilerinin-arasinda-4.jpg08.05.2019-baskan-oprukcu-ramazan’da-da-hemserilerinin-arasinda-6.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.