1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN OPRUKÇU’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
BAŞKAN OPRUKÇU’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN OPRUKÇU’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajda annelerin özveri, fedakarlık ve şefkat timsali olduğunu ifade ederken “Anneler günü, elleri öpülesi annelerimizin kıymetini idrak etmek için bir fırsattır” dedi.

“ANNE, ÖZVERİNİN, ŞEFKAT VE FEDAKARLIĞIN EŞSİZ ÖRNEĞİDİR”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Yayımladığı mesajda annelerin hakkının ödenemeyeceğini belirten Oprukçu: “Karşılık beklemeden bizi seven, koruyan, kollayan annelerimizin haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Merhametin tek timsali olan anneler, Rahmanın rahmet izini gönlünde taşır. Ve bir annenin duası dünyadaki her şeyden daha önemlidir” şeklide konuştu.

Oprukçu: “Güzel bir tasvir vardır, bir bebek doğmadan önce Allah(cc) ile konuşur. Bebek, “Allah(cc)’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum” der. Yüce Yaradan da ona; “ben senin için bir Melek yarattım, o seninle ilgilenecek, konuşmayı öğretecek, seni canı pahasına koruyacak ve bana tekrar nasıl döneceğini anlatacak” der. Bebek, o yaratılan meleğin ismini sorduğunda ise Allah(cc), “isminin önemi yok, sen ona anne diyeceksin” diye cevap verir. Rabbimizin öf bile demememizi bize emrettiği annelerimiz için ne yapsak azdır. Onlar, bizim koruyucu meleğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, bir gün değil her gün bizler için kıymetli olduklarını belirterek ellerinden öperim” diyerek mesajını noktaladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.