1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN, MÜBAREK GECEDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN ÖZGÜVEN, MÜBAREK GECEDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZGÜVEN, MÜBAREK GECEDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Özgüven: “Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi’nde vatandaşlarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven mübarek Kadir Gecesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ulu Camii'nde kılınan namazın ardından helva ve tatlı ikramında bulundu.

kadir-gecesi-4.jpg

        Bu gece kurtuluşumuza vesile olur inşallah diyen Başkan Özgüven: “Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi’nde vatandaşlarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının sonlarına yaklaşmamızın üzüntüsünü yaşadığımız şu günlerde bağışlamanın ve affın günü olarak da bilinen Kadir Gecesi ile manevi huzuru hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Allah(cc) yaptığımız ibadetleri kabul ve cümlemizi bağışlananlardan eylesin inşallah. Her özel gün ve gecede olduğu gibi bu gecede Belediyemizce hemşehrilerimize ikramlarda bulunduk. Geleneksel hale getirdiğimiz ikramlarla birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Allah(cc), birlik ve beraberliğimizi daim, mübarek Kadir Gecemizi hayırlara vesile kılsın inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha hemşehrilerimizin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik eder, sağlık ve mutluluk dilerim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.