1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. BAŞKAN VARDAR 2018 YILINI DEĞERLENDİRDİ.
BAŞKAN VARDAR 2018 YILINI DEĞERLENDİRDİ.

BAŞKAN VARDAR 2018 YILINI DEĞERLENDİRDİ.

Halkapınar İlçesinin sevilen, başarılı Belediye Başkanı Fahri Vardar geçtiğimiz yıl içerisinde ki yapmış olduğu hizmetlerini değerlendirdi.

A+A-

Halkapınar İlçesinin sevilen, başarılı Belediye Başkanı Fahri Vardar geçtiğimiz yıl içerisinde ki yapmış olduğu hizmetlerini değerlendirdi.

Halkapınar Belediye Başkan Fahri Vardar,2018 yılında yapmış olduğu çalışmalarını Gazetemize değerlendirdi.

fahri-vardar---1.jpg

GÖRKEMLİ DÜĞÜN SALONU

Başkan Vardar; 2018 yılının kendi açılarından güzel ve başarılı bir yıl olduğunu söyledi. Yeni yılın ise Ülkemize ve Halkapınar halkına hayırlı olması temennisinde bulunduğu konuşmasının ardından Vardar, Halkapınar için kalıcı ve doğru hizmetler yaptığını söyledi. Vardar, ilk olarak İlçenin ihtiyacı olduğunu bildiğimiz dediği 2 Trilyon değerinde ki modern ve büyük bir düğün salonu ilçeye kazandırdıklarını ifade etti.

dugun-salonu.jpg

 

 

KAPALI PAZARYERİ

Vardar, Diğer bir önemli hizmetin ise kapalı pazar yeri olduğunu şu sözlerle ifade etti. Halkapınar Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve kapalı pazar yerinin atılan temeli kısa sürede yapımı tamamlanarak ilçe halkının hizmetine açıldı. Vardar, "2 bin 500 metrekare alana sahip bir alanda yapılan kapalı pazar yeri, Pazarcı Esnafı ve vatandaşlarımızın taleplerine cevap verdik, Onların daha rahat, daha sağlıklı bir ortamda, geçimlerini temin etmeleri, vatandaşımızın ise alışverişlerini rahat bir ortamda yapmaları amacıyla yaptık dedi. Esnafımız ise yazın güneşten, kışın kardan ve yağmurdan korumuş olduk dedi.

48381727_10216991180190297_7486078609099063296_n.jpg

 

YAPILAN ARAŞTIRMADA VARDAR'A BÜYÜK DESTEK

 

 

Çok değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum diyen Vardar, Nasip olursa 31 Mart 2019'da ki mahalli seçimlerde uygun görürlerse aday adayıyız ve şuanda da benim gibi karşımızda 6 tane aday arkadaşımız var. Eğer ki Cenabı Allah kime nasip ederse ise arkadaşlarıma ben buradan ayrı ayrı başarılar diliyorum ama ki bize görev verilirse bizim Halkapınarlı hemşerilerimizin önemli ihtiyaçlarını olan bazı yarım kalan işlerimiz var mesela bir say başı projemiz var %80 ni bitirdik %20 lik bir eksiği var onuda tamamlamayı düşünüyoruz. Yine Ereğli Halkapınar karayolu arasında ki yarım kalan kısmı da ihale edildi. Mütaahit aldı ama %60 yapıldı %40 gibi bir eksiği var onu da üstüne basa basa söylüyorum takipçisi olup bunun tamamlanması hemen buna müteakip başka bir sıkıntımız olan Halkapınarlı hemşerilerimizim Deli Mahmutlu Göleti diye bir gölet sıkıntımız var inşallah buranın zemin etütleri yapıldı projeler takip ediliyor ve bunu da takip edeceğim. 2019 seçimini de aldığımız yetki bana verilirse ki çok değerli yetkili bakanlarımızdan millet vekillerimiz ile bu işleri takip edip Halkapınarlı hemşerilerimizi su sıkıntısından kurtaracağım ve hemen şunu da söyleyeyim Halkapınar ilçemizde toki projemiz var bunları diğer ilçeler gibi

Hazır olaraktan herhangi bir arsamız olmadığından biraz geç kaldık ama sonuçta meradan 40 bin metrekare kadar bir imar içerisinde yerimiz vardı bunu hazineye çevirttik.Hazineden de tokiye gereken işlemleri yaptırdık, inşallah bahardan itibaren temeli atılacak Halkapınarlı hemşerilerimize de böyle bir müjdeyi de verebiliriz dedi. Vardar, diğer bir konumuzda da bir Ziraat banka şubesi getirmeye çalışıyoruz yerini tahsis ettik hazırladık inşallah buda yukardan bakanlıktan vekillerimizin desteğiyle ziraat banka şubesini Halkapınar'ımıza açacağız.

saybasi-02.jpg

 

YAPILAN ARAŞTIRMADA VARDAR'A BÜYÜK DESTEK

 

 Vardar, Ben yaklaşık bundan 3 ile 4 ay önce bir anket yaptırdım Halkapınar belediyesinde 2019 seçimlerinde kimi belediye başkanı olarak görmek istesiniz diye yaptırdığımız ankette, Ben buradan çok değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum %74 biz 2019 seçimlerinde Fahri Vardar'ı başkan olarak görmek istiyoruz diye anketler yapıldı ve hemen buna mutakip Osman köseli mahallemizden MHP meclis üyemiz Bülent Şengül diye bir kardeşimiz de ayrı  bir anket yaptırmış orada da şöyle bi sonuç çıktı %50 Fahir Vardar %30 MHP den Mehmet Bakkal %20 Ali Avsever diye sonuç çıkmıştı. Ben buradan bu gücü bizlere veren bütün hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Demek ki vatandaş bizleri istiyor diyen Vardar, Çalışmalarımda bizlere katkı sağlayan Başta Cumhurbaşkanımıza, il başkanımıza, teşkilatıma, sayın vekillerime, sayın bakanlarıma katkısı olan herkese teşekkür ediyorum dedi. Sayın Genel Başkanım Recep Tayip Erdoğan 2014 seçiminde adaylık bize verilmemişti vatandaş bizi bağımsız olarak aday çıkmamızı istedi. Bizde bağımsız olduk ve sonra ise  Genel Başkanım farkına vardı. 2014 Ramazan Bayramında İstanbul Haliç kongre merkezinde rozeti eliyle taktı. Evvel Allahın izniyle onlarında yüzüne kara çıkarmadık son gücümüzle çalışıyoruz ifadelerini kullandı.

VALİ TOPRAKTAN VARDAR'A TEŞEKKÜR

Konya Valisi Toprak, Teşekkür Mesajı Yayımladı

Geçtiğimiz günlerde Ereğli POMEM'in Mezuniyet törenine katılmak için gelen Toprak, Bölgemize yaptığı ziyaretlerde Halkapınar İlçesine ziyaret etti. Burada edindiği bilgi ve görüşmeler sonrasında, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ve Belediye çalışanları için teşekkür mesajı yayımladı.

 

Ereğli POMEM’in mezuniyet töreni için Ereğli’ye gelen buradan da Halkapınar’da bir dizi görüşmelerde bulunan Vali Toprak, yaptığı görüşmelerde Halkapınar Belediye Başkanı ve Belediye çalışanlarının yapmış olduğu kan ve sonrasında yapmış oldukları organ bağışını öğrenen Toprak, Konya dönüşünde Valiliğin İnternet sitesinde Halkapınar Belediyesi için teşekkür mesajı yayımlandı.

Halkapınar Belediye Başkanı ve toplam 16 belediye çalışanının organ bağışından etkilenen ve memnuniyet duyduğunu belirten Vali Toprak, Konya Valiliğinin resmi internet sitesinden teşekkür mesajı yayımladı.

 

Konya Valiliği’nin resmi sitesinden yapılan açıklamada ise şu şekilde yer verildi.

Sayın Valimiz, Halkapınar Belediye Başkanı ve Çalışanlarına Teşekkür Etti.

Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, Belediye Başkanı ve 16 Belediye çalışını tarafından yapılan organ bağışı nedeniyle, örnek davranışlarından dolayı bağış yapanlar adına Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar’a teşekkür etti ifadelerine yer verildi.

vali--ziyaret.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.