1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. BAŞKAN VARDAR'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
BAŞKAN VARDAR'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN VARDAR'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Halkapınar, Belediye Başkanı Fahri Vardar Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

Halkapınar, Belediye Başkanı Fahri Vardar Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Vardar Mesajında “Miraç, Peygamber Efendimizin Recep Ayının 27. gecesi Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa‘ya, oradan semaya, ilahi huzura yaptığı hikmet yüklü yolculuğu ifade ederken aynı zamanda da peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku ve beşeri hislerden tertemiz bir kulluğa terakki edişini simgeler.

Miraç Kandili, insan gönlünün aydınlandığı, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı kandil gecelerinden biridir.Bu vesileyle Bugün ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri, kalplerimizden atalım bol bol dua edelim

Asırlardır büyük bir heyecan ve coşkuyla idrak ettiğimiz Miraç Kandili, birçok ilahi hikmeti, sırrı ve bereketi ile gelmektedir.

Bu mübarek gecede yapılacak dualar, dünyada barışın sağlanması, başta ülkemizde ve bütün dünyada refahın artması, manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazası, bütün insanlığın selamete kavuşması, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artması için olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam Aleminin,Halkapınarlı Hemşerilerimin, halkımızın ve tüm dünya inananlarının mübarek Miraç kandillerini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni eder, saygı ve selamlarımı sunarım”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.