1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Başkan Yaka,Komek ve Asem’in Yaz Şenliklerine katıldı
Başkan Yaka,Komek ve Asem’in Yaz Şenliklerine katıldı

Başkan Yaka,Komek ve Asem’in Yaz Şenliklerine katıldı

Karapınar Belediyesi, KOMEK, ASEM, Gençlik Merkezi ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen 2. Yaz Kursları Şenliği 08 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 10:00’da Ahmet Hamdi Mutlu Kent Parkı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

A+A-

Karapınar Belediyesi, KOMEK, ASEM, Gençlik Merkezi ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen 2. Yaz Kursları Şenliği 08 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 10:00’da Ahmet Hamdi Mutlu Kent Parkı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

1-271.jpg

Programa İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Müftü Vekili Abdullah Özmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Şube Müdürleri Mustafa Uysal, Fazlı Cankaya, Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Birim Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Çağıran, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, KOMEK Müdürü Ali Tuna, ASEM Yöneticisi Dudu Sağlamer, Yaz Kursları Hocaları, 3 Bin kursiyer ve Öğrenci velileri katıldı.

2-307.jpg

Program, İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden Yahya Ekmekçi tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlçe Müftü V. Abdullah Özmen yaptığı konuşmasında Ahmet Hamdi Mutlu Kent Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe verdikleri desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanı Yakaya, Yaz Kursu hocalarına, Öğrenci Velilerine, katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi. Bu tür yaz kurslarının çocuklarımıza çok faydalı olduğunu belirtenÖzmen, katılımcılara teşekkür etti.

1c6b1143-01cf-408b-ab9f-7c9c7269217e.jpg

Belediye Başkanı Mehmet Yaka yaptığı konuşmasında; 2. sini düzenlediğimiz Ahmet Hamdi Mutlu Kent Parkı’nda yaptığımız etkinliğe katılımlarınızdan dolayı Yaz Kursuna katılan ve emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum dedi. Yaka, Öğrencilerimizin kıymetli zamanlarını yaz kurslarına katılmak suretiyle yeni bilgiler öğrenmeleri de sevindirici bir durumdur ifadelerini kullandı. Bu güzel mekânda yaptığımız organizasyonda emeği geçen herkese ayrıca bu kurslara hizmet veren İlçe Müftülüğüne KOMEK’e, ASEM’e, Gençlik Merkezine teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum ”dedi.

Daha sonra Gençlik Merkezi tarafından organize edilen yaz Kur’an Kursları erkeklerde futbol, kızlarda yakan top, Öğretmenler ve Öğrenciler arasında masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere kupa ve madalyaları İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, İlçe Müftü Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü, Gençlik Merkezi Müdürü tarafından tebrik edilerek takdim edildi.

5b1606e8-de8a-4d0b-bd6a-79e5bbb3b676.jpg

Gençlik Merkezi Bağlama Kursu Öğrencilerinden Servet Akpınar, Turan Güngör, Fehmi Biçer tarafından birbirinden güzel Türk sanat müziği ve Türk halk müziği ile ilahiler söyleyerek katılımcılara hoşça vakit geçirttiler. Ayrıca parka gelen öğrenciler çeşitli oyunlar oynadılar.

Karapınar Belediyesi tarafından yaz kursu şenliğine katılan kursiyerlere öğle yemeği ikramı ve uçurtma dağıtımı yapıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.