1. HABERLER

  2. Belediye İş’te Ereğli Ağırlığı

Belediye İş’te Ereğli Ağırlığı

Belediye İş Sendikası Konya Şubesi’nde görev değişikliği gerçekleşti.Belediye İş Sendikası Konya Şubesi’nde görev değişikliği yaşandı. Daha...

A+A-

Belediye İş Sendikası Konya Şubesi’nde görev değişikliği gerçekleşti.

Belediye İş Sendikası Konya Şubesi’nde görev değişikliği yaşandı. Daha önce Belediye İş Konya Şubesi Mali Sekreterliği görevini gerçekleştiren Ereğli Belediyesi personellerinden Aziz Çadır, yapılan yeni dönem süresinde Belediye İş Sendikası Konya Şube Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Ayrıca, yeni görev dağılımında yine Ereğli Belediyesi personellerinden Recep Özinan ise Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Yapılan yeni görev değişiklikleriyle ilgili olarak konuşan Aziz ve Özinan, sendikacılık görevinin uzun ve meşakkatli bir süreç olduğunu ifade ederek, belediyelerin ve personellerin çıkarlarını gözetmeye devam edeceklerini söylediler.

Yeni görevlerinin çok daha işlevsel olduğunun altını çizen Aziz Çadır ve Recep Özinan, “İşçilerin hakkını aramak ve sosyal yönden kendilerini temsil etmekle görevli kişiler olarak, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada başta Ereğli Belediyesi çalışanları olmak üzere, Konya bölgesindeki sendikamıza kayıtlı bütün belediye personelinin daha iyi şartlarda çalışmaları için çalışacağız. Sendikamıza kayıtlı personelin hak ettikleri ölçüde maddi kazanç sağlamaları için başta toplu iş görüşmeleri olmak üzere, her konuda kendilerinin yanında olduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyoruz. Tabi ki bunu yaparken bağlı bulunduğumuz belediyelerinde hak ve hukukunu gözetmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.