1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Belediye Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda Önemli Kararlar Alındı
Belediye Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda Önemli Kararlar Alındı

Belediye Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda Önemli Kararlar Alındı

Ereğli Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Hüseyin Oprukçu Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda önemli kararlar alındı.

A+A-

                Ereğli Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Hüseyin Oprukçu Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda önemli kararlar alındı.

         Bağımsız Belediye Başkanı olarak Meclis’in hür iradesine sonuna kadar saygı duymaya kararlı olduğunu belirten Başkan Oprukçu: “Rahat olun arkadaşlar, o kadar rahat olun ki hırsızlık, yolsuzluk, arsızlık, namussuzluk yapmak için gelmedik. Tek amacımız şehrimize hizmet ve önerilerimizin hepsi namusumuz, şerefimiz, bekamız, geleceğimiz ve huzurumuz içindir” ifadelerini kullandı.

09.05.2019-mayis-ayi-meclis-toplantisi-1.jpg

“YAPIMI TAMAMLANAN PARKA ŞEHİDİN İSMİ VERİLMESİ KARARLAŞTIRILDI”

Ereğli Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Hüseyin Oprukçu Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda önemli kararlar alındı. Alınan kararların içerisinde Toros Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parka Şht. Tankçı Pyd. Er Nurullah Seçen’in ismi verilmesi önerisi oy birliği ile kabul edilerek, kararlaştırıldı.

09.05.2019-mayis-ayi-meclis-toplantisi-2.jpg

“BELEDİYE’NİN BORCU 89 MİLYON TÜRK LİRASI”

         Akhüyük Mahallesi termal su sondaj açımı ve asfalt yol yapımı planlaması dahilinde 10 Milyon Türk Lirası kredi talepleri olduğunu belirten Oprukçu: “Belediye’mizin mevcut borcu 89 Milyon Türk Lirası, bu borç dolayısıyla birçok noktada zor durumda kalıyoruz. Ancak halis niyetle hizmetlerimizin durmaksızın devamı için ilk etapta 10 Milyon Türk Lira kredi kullanacağız. Sözümüzü tutacak, asfaltsız yer bırakmayacağız” dedi.

09.05.2019-mayis-ayi-meclis-toplantisi-3.jpg

“BİZ T.C. DEMİYORUZ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ İBARESİ CUMA GÜNÜ ASILACAK”

         Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri’nin T.C. yazısının Belediye binasına asılması talebi üzerine Başkan Oprukçu: “Biz T.C. demiyoruz, Türkiye Cumhuriyeti Ereğli Belediye Başkanlığı olarak Cuma günü akşamüzeri tabelamızın değiştiğini göreceksiniz. Bu bizim ilk geldiğimizde verdiğimiz talimattır” dedi.

         Meclis toplantısı sonunda Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Meclis Üyelerini iftar yemeğine davet etti. Bunun üzerine Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde buluştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.