1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Belediye Personelinin Promosyon Sevinci
Belediye Personelinin Promosyon Sevinci

Belediye Personelinin Promosyon Sevinci

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli’de Kamu Kurumları içerisinde en yüksek promosyon miktarı ve sözleşmesine imza attı. Buna göre 171 personeli kapsayan 329.346 Türk Liralık sözleşme Vakıfbank ile imzalandı. Geçen yıl da Belediye işçilerine 1.250

A+A-

                Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğli’de Kamu Kurumları içerisinde en yüksek promosyon miktarı ve sözleşmesine imza attı. Buna göre 171 personeli kapsayan 329.346 Türk Liralık sözleşme Vakıfbank ile imzalandı. Geçen yıl da Belediye işçilerine 1.250 TL’lik promosyon anlaşmasıyla da en yüksek sözleşme imzalanmıştı.

 

Kadrolu işçi, memur ve sözleşmeli personeli kapsayan 3 yıllık promosyon anlaşmasına binaen kişi başı 1.926 Türk Lirası ocak ayı maaşına müteakip 1 kerede ödenecek. Ayrıca personellerden maaş miktarını aşmamak kaydıyla işlemlerinde banka masrafları da alınmayacak.

Önemli bir sözleşmeye imza attıklarını belirten Başkan Özgüven: “Personellerimiz açısından önemli bir anlaşmaya imza attık. Bu sözleşmenin Ereğli’de Kamu Kurumları içerisinde yapılan en yüksek promosyon miktarı ve sözleşme olması da bizleri mutlu etti. Yaptığımız sözleşme uyarınca 171 personelimize 1.926 Türk Lirası ocak ayı maaşına müteakip 1 kerede ödenecek. Yani toplamda 329.346 Türk Liralık bir sözleşme imzalamış olduk. Ayrıca personellerimizden maaş miktarını aşmamak kaydıyla işlemlerinde banka masrafları da alınmayacak. Bu anlamda bizi kırmayarak personellerimize sağladıkları bu imkan için Vakıfbank Ereğli Şube Müdürümüz Kerim Yaşlı Bey’e ve ekine teşekkür ediyorum. Bankamıza ve tüm personellerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.