1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BELEDİYE’DEN PARKLARA GÜVENLİK KAMERASI
BELEDİYE’DEN PARKLARA GÜVENLİK KAMERASI

BELEDİYE’DEN PARKLARA GÜVENLİK KAMERASI

Hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu bizim önceliğimizdir diyen Başkan Özgüven: “Daha yaşanabilir bir Ereğli için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz.

A+A-

                Ereğli Belediyesi güvenlik amaçlı parklara kamera sistemi kuruyor. Parkların dört bir köşesini gören güvenlik kameraları için vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ettiler.

guvenlik-kamerasi-2.jpg

        Hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu bizim önceliğimizdir diyen Başkan Özgüven: “Daha yaşanabilir bir Ereğli için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hizmet noktasında birçok ilki gerçekleştiriyor, önemli yatırımları şehrimize kazandırıyoruz. Tüm bu hizmet ve yatırımların yanı sıra vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için imkanlarımız doğrultusunda çalışmalar yürütüyoruz.

guvenlik-kamerasi-3.jpg

Bu kapsamda parklarımızı güvenlik kameralarıyla daha güvenli bir hale getirmeye çalışıyoruz. Parklarımızın kontrolü ve denetimi için teknik ekibimizin tespiti sonucunda faklı noktalara güvenlik kameraları yerleştirdik. Hemşehrilerimizin ve özellikle çocuklarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına her türlü tedbir için destek veriyoruz. 

guvenlik-kamerasi-4.jpg

Parklarımızda çocuklarımızın güvende oynamaları ve ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla parklara getirmesi amacıyla bir kamera sistemi kurduk. Bu sistemle parklarımız 7 gün 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenecektir. Ereğli Belediyesi olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için ilçe sınırlarımızda her türlü tedbir için destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

guvenlik-kamerasi-1.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.