1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BELEDİYE’NİN BİLİM MERKEZİ GEZİLERİ DEVAM EDİYOR
BELEDİYE’NİN BİLİM MERKEZİ GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

BELEDİYE’NİN BİLİM MERKEZİ GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

EN KIYMETLİ YATIRIM EĞİTİME YAPILAN YATIRIMDIR.

A+A-

EN KIYMETLİ YATIRIM EĞİTİME YAPILAN YATIRIMDIR

                Ereğli Belediyesi eğitime destek olmaya devam ediyor. Okullara yapılan yaklaşık 4.8 Milyon TL’lik yatırımın yanı sıra kültürel hizmetlerle öğrencilerin gelişimine de katkıda bulunuluyor. Bu kapsamda 1200’den fazla öğrencinin katıldığı Konya Bilim Merkezi geziler veliler ve öğrenciler tarafından takdirle karşılanıyor.

12.12.2018-bilim-merkezi-1.jpeg

         Bilim Merkezi gezilerine katılan öğrenciler, eğitimciler ve veliler hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkürlerini iletiyorlar.

12.12.2018-bilim-merkezi-2.jpeg

En kıymetli yatırım geleceğin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için yapılan yatırımdır diyen Başkan Özgüven: “Göreve geldiğimiz günden bu yana Belediye olarak eğitime hatırı sayılır katkıda bulunduk. Okullarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösterdik ve çevre düzenlemelerini büyük ölçüde tamamladık. Yaklaşık 4.8 Milyon TL’lik yatırımla ilçemizde eğitime rekor yatırım sağladık. Bunların yanında eğitici program ve gezilerle çocuklarımızın kişisel gelişimine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Çeşitli söyleşi, konferans ve organizasyonunu gerçekleştirdiğimiz Kitap Fuarlarıyla bilgiye ulaşımlarında öncü oluyoruz. Ayrıca şimdiye kadar 1200’den fazla öğrencimizin katıldığı Konya Bilim Merkezi gezilerimizle öğrencilerimize bilimi yerinde inceleme fırsatı sunuyoruz. En kıymetli yatırımın geleceğin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için yapılan yatırım olduğunun bilinciyle hizmetlerimize devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

12.12.2018-bilim-merkezi-3.jpeg

         Özgüven: “Kaliteli eğitim toplumları ileri götürecek en önemli objedir. Bu anlamda eğitime destek olmak ve yavrularımızı geleceğe bilinçli bireyler olarak hazırlamak bizlerin görevidir. Bu şuurla bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonra da eğitime katkı sunmaya devam edeceğiz. Eğitim kurumlarımızın, eğitmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin her türlü ihtiyaçlarında yanlarındayız. Ve her türlü desteğe de hazırız” dedi.

12.12.2018-bilim-merkezi-4.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.