1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. “Bize Ayrılık Yakışmaz”
“Bize Ayrılık Yakışmaz”

“Bize Ayrılık Yakışmaz”

Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatı tarafından organize edilen Muhtarlarla Buluşma toplantısında konuşan Hüseyin Oprukçu, “Bize ayrılık yakışmaz. Biz bir ve beraberken Ereğli’yiz. Bu ayrışmayı bitirmek için geliyoruz” dedi.

A+A-

“Bize Ayrılık Yakışmaz”

 Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatı tarafından organize edilen Muhtarlarla Buluşma toplantısında konuşan Hüseyin Oprukçu, “Bize ayrılık yakışmaz. Biz bir ve beraberken Ereğli’yiz. Bu ayrışmayı bitirmek için geliyoruz” dedi.

6646cf82-de77-48d4-92ab-afee7ed7f4ef.jpg

                MHP Ereğli teşkilatının organize ettiği Muhtarlarla Buluşma toplantısına İlçe Başkanı Musa Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, Hüseyin Oprukçu, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Çağrı Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Muhtarlar Derneği Başkanı ile mahalle muhtarları katıldı.

e4cb029f-69ce-4e5d-903e-4f4bcca5f0c8.jpg

                Toplantının açılışını yapan MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Türkiye genelinde olduğu gibi Ereğli’de de 31 Mart 2019 Pazar günü mahalli seçimler yapılacak. Kıymetli adayımız Sayın Hüseyin Oprukçu, Ereğli’de görev yaptığı süre içerisinde muhtarlarımızla her şart ve platformda görüşen, istişare eden ve onların uyarılarını dikkate alarak Ereğli halkının ihtiyacı olan hizmetleri ayaklarına kadar getiren bir başkandı.  Önümüzdeki süreçte yine birlikte çalışmak ve birlikte Ereğli’yi yönetmeyi istiyoruz ve sizlerden bu konuda destek bekliyoruz. Gelin yine birlikte Ereğli’ye hizmet etmeye devam edelim” diye konuştu.

918fef2b-b088-435d-bedd-85d475d896ab.jpg

                Hüseyin Oprukçu ise yüksek orandaki katılımları nedeniyle muhtarlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “ Bize hasret yakışmıyor, ayrılık yakışmıyor. Yakışmadığı içindir ki yine bir araya geldik. Biz bir ve beraberken Ereğli’yiz. Bu ayrışmayı bitirmek için geliyoruz.  Artık bu ayrılığa bir son vermek için çıktığımız yolda sizlerinde desteği ile Ereğli adına başaracağız, bir fazla hizmet içinde zaten başarmak zorundayız. Bu güne kadar tüm baskı ve zorlamalara rağmen hemşehrimin başını öne eğdirecek yanlış bir iş yapmadım, bundan da Allaha sığınırım.

                Başkanlık yaptığım dönemde birçoğunuz ile birlikte çalıştık. Hatırlarsanız geçen dönem hizmet almamış tek bile sokak dahi bırakmadık ve önümüzdeki dönemde de sizlerle yapılacak istişareler ile ilklere imza atmaya devam edeceğiz. Seçim sürecinde demokrasi çerçevesince yarışacağımız diğer partilerin adaylarının ve bizlerin projelerini Ereğli halkı görecek. Bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın da habercisi olacak. Temiz bir Ereğli için, temiz bir siyaset istiyoruz. Bu nedenle bütün muhtarlarımızdan samimiyet ve destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.