1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BURSA EREĞLİLİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN OPRUKÇU’YA DESTEK
BURSA EREĞLİLİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN OPRUKÇU’YA DESTEK

BURSA EREĞLİLİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN OPRUKÇU’YA DESTEK

   Bursa Ereğlililer Derneği Başkanı Ahmet Demirhan ve Yönetimi Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret ederek tebrik ve desteklerini ilettiler.

A+A-

            Bursa Ereğlililer Derneği Başkanı Ahmet Demirhan ve Yönetimi Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret ederek tebrik ve desteklerini ilettiler.

            Dernek Üyeleri ziyarette Oprukçu’ya plaket takdiminde bulunurken Down Sendromlu bir Ereğlilinin okuduğu şiir duygulu anların yaşanmasında neden oldu.

23.04.2019-bursa-ereglililer-dernegi’nden-baskan-oprukcu’ya-destek-2.jpg

            Dernek Başkanı Ahmet Demirhan: “Sadece Ereğli’de değil tüm Türkiye’de bulunan Ereğlili hemşehrilerine sahip çıkan ve her zaman yanlarında olan Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’yu tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca her zaman yanlarında olduğumuzu da belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.

23.04.2019-bursa-ereglililer-dernegi’nden-baskan-oprukcu’ya-destek-3.jpg

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu: “Ereğli bizim kara sevdamız nerde olursa olsun Ereğli’nin bahsi bile yüzümüzü güldürmeye yeter. Bu anlamda ülkemizin her köşesinde hemşehrilerimizle kucaklaşmaya gayret gösteriyoruz. Bu şehre hizmet etme şerefine tekrar nail olmanın mutluluğu bizde tarifsizdir. Bursalardan ziyaretimize gelerek bizleri mutlu eden hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Her geldiklerinde daha bir huzurlu daha bir yeşil daha bir modern Ereğli göreceklerini taahhüt ediyorum” ifadelerini kullandı.

23.04.2019-bursa-ereglililer-dernegi’nden-baskan-oprukcu’ya-destek-4.jpg

23.04.2019-bursa-ereglililer-dernegi’nden-baskan-oprukcu’ya-destek-5.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.