1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Çarpık Dünya Düzenine Tek Direnen Lider Erdoğan
Çarpık Dünya Düzenine Tek Direnen Lider Erdoğan

Çarpık Dünya Düzenine Tek Direnen Lider Erdoğan

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir-Sen) 6. Olağan Genel Kuruluna katılıldı.

A+A-

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir-Sen) 6. Olağan Genel Kuruluna katılıldı.
Ak Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun BEM-BİR-SEN 6. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında;

Sendikacılık ve Sivil Toplum konusunda Konya’nın ayrı bir yere sahip olduğunu söyleyen Sorgun; Sivil toplumun birlik beraberlik ve kardeşliğin en önemli unsuru olduğunu ifade etti.

44391576_1139249442894725_6605925512478982144_n.jpg

Dünyanın çarpık bir düzen de yürüğünü dile getiren Milletvekili Sorgun” Bugün dünya zalimlerin hükümranlığında çarpık bir düzende yürüyor. Bu düzene dünyadan ses çıkaran var mı ? Evet tek ses var. Bu küresel zalimliğe, çarpık düzene karşı duran, sesini yükselten, bu düzeni değiştirme çabasında olan tek ülke Türkiye ve tek lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Dünyada mağdurların ve mazlumların sesi bu davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu yerli ve milli davanın çadırı Türkiye bu çadırın orta direği ise Konya’dır. Türkiye güçlü olursa mazlumlar güçlü olur. Güçlü olmak için her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, her zamankinden daha çok çalışmaya ve her zamankinden daha çok üretmeye ihtiyacımız var. Bizim medeniyetimiz alma medeniyeti değil verme medeniyetidir. Bugün 10 bin kilometre öteden birileri buralara sömürü için gelirken, biz 10 bin kilometre öteye yardım elimizi uzatıyoruz ”dedi

44464962_1139249569561379_5944294961695424512_n.jpg

Öldürülen Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkcı olayına da değinen Sorgun” Birisi bir binaya giriyor ve ortadan kayboluyor. Adeta buharlaşıyor. Diyorlar ki bizim binamıza gelmedi. Türk istihbaratı gazetecinin binaya girdiğini ispatlayınca girdi ama bizden çıktı. Çıkmadığını tespit edince kem küm ediyorlar. Ve sonunda bir arbede esnasında öldüğünü söyleyerek bütün dünya ile adeta dalga geçiyorlar. İşin daha vahimi ise ABD Suudilerin cinayeti kabullenmesini memnuniyet verici olarak değerlendiriyor. İşte dünya düzeni böyle para ve güç eksininde yürümeye devam ediyor. Maalesef bu düzene karşı çıkan bir tek devlet yok. Müslüman alemi uyuyor. Tek direnen ülke Türkiye ve direnen lider Recep Tayyip Erdoğan. Onun için diyoruz ki önümüzde Recep Tayyip Erdoğan arkamızda milletimizin desteği ve Allah’ın yardımı bizle olduktan sonra bizim sırtımızı kimse yere getiremeyecektir. Bizler de bu azim ve kararlılıkla mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.