1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Çiftlik sahibi ve çalışanı başından vurularak öldürüldü
Çiftlik sahibi ve çalışanı başından vurularak öldürüldü

Çiftlik sahibi ve çalışanı başından vurularak öldürüldü

Karapınar ilçesinde çiftlik sahibi Necip Sayan (46) göğsünden ve başından, işçisi  kimliği belirlenemeyen Afganistan uyruklu bir kişi de başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Afganistan uyruklu erkeğin cesedi çiftliğin yaklaşık 400 metre ilerisinde

A+A-

Karapınar ilçesinde çiftlik sahibi Necip Sayan (46) göğsünden ve başından, işçisi  kimliği belirlenemeyen Afganistan uyruklu bir kişi de başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Afganistan uyruklu erkeğin cesedi çiftliğin yaklaşık 400 metre ilerisinde boş arazide,  Sayan'ın cesedi de yaklaşık 1 kilometre ileride bir tarla içerisinde bulundu.

Olay, dün akşam saatlerinde Karapınar ilçesi kent merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Tomak yaylasında meydana geldi. Çevredekiler tarlada ayakları çıplak olan ve kanlar içinde bir kişinin hareketsiz halde yattığını fark etti. Bunun üzerine polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, yerde yatan kişinin Necip Sayan olduğunu belirledi. Yapılan incelemede de göğsünden ve başından tabancayla ateş edilerek öldürülmüş olduğu saptandı.  Araştırmasını derinleştiren polis,  tarlanın yakınında Necip Sayan'a ait traktörü park edilmiş olarak buldu. Sayan'ın çiftliğine 400 metre kala ise çiftlikte çalışan Afganistan uyruklu işçinin de yine tabancayla başından vurulmuş olduğunu tespit etti.

İki kişinin cesedi otopsi için Karapınar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis,  saldırgan ya da saldırganların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.