1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Cuma Buluşmaları Güzel Bir Gelenek Haline Geldi
Cuma Buluşmaları Güzel Bir Gelenek Haline Geldi

Cuma Buluşmaları Güzel Bir Gelenek Haline Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla buluştu.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Zafer Sanayi Camii’nde esnaflar ve vatandaşlarla buluştu.

cumbuluss_b_2.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Zafer Sanayi esnafıyla buluştu. HER DAİM HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ Zafer Sanayi Camii’nde Cuma namazı sonrası esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, her daim halkın içinde, milletin isteklerine önem veren bir anlayışı benimsediklerini, Cuma Buluşmalarının da bu anlamda çok güzel bir gelenek haline geldiğini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

cumbuluss_b_3.jpg

ŞEHRİMİZ GÜN GEÇTİKÇE GÜZELLEŞECEK Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları ile hem bölgedeki vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek hasbihal ettiklerini hem de istek ve önerileri dinlediklerini belirterek, “Hemşehrilerimizin dua ve destekleri, bizlerin de gayretleriyle şehrimiz gün geçtikçe çok daha güzelleşecek, güçlenecek” dedi.

cumbuluss_b_4.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da Cuma Buluşmaları ile her hafta ilçede ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı bulduklarını vurgulayarak, böylece hem istişare geleneğini sürdürdüklerini hem de hizmetlerin bereketlendiğini ifade etti.

cumbuluss_b_5-001.jpg

cumbuluss_b_1-001.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.