1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Davutoğlu’ndan Ereğli’ye Ziyaret
Davutoğlu’ndan Ereğli’ye Ziyaret

Davutoğlu’ndan Ereğli’ye Ziyaret

AK Parti 6. Olağan Konya İl Kongresi sonrasında Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki heyetle beraber ilk tebrik ve teşvik ziyaretini Er

A+A-

                AK Parti 6. Olağan Konya İl Kongresi sonrasında Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki heyetle beraber ilk tebrik ve teşvik ziyaretini Ereğli’ye gerçekleştirdi.

10.03.2018-1.jpg

        İlk önce AK Parti İlçe Başkanlığına gelen Davutoğlu ve beraberindeki heyet Cuma Namazı’nı Ulu Camii’nde ifa ettikten sonra Ereğli Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. Sonrasında Ereğli Belediyesi Bolkar Düğün Salonu’nda vatandaşlarla yemek programına geçen Davutoğlu ziyaretini tamamladı.

10.03.2018-3.jpg

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven: ”Sayın Başbakanımızı Ereğli’mizde görmekten dolayı çok mutluyuz. Çok özlemiştik, Sayın Başbakanımızla gerek Dış İşleri Bakanlığı gerekse Başbakanlığı döneminde önemli çalışmalara birlikte imza attık. Bizler Belediye olarak kendimizle yarışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de önemli projeleri birlikte hayata geçireceğiz. Şehrimize teşrifleri için Sayın Başbakanımıza, İl Başkanımıza, Milletvekilimize ve beraberindeki heyete hoş geldiniz diyor, saygıyla selamlıyorum” dedi.

10.03.2018-5.jpg

Ereğli Belediyesi’nde Başkan Özgüven’den çalışmalar hakkında bilgi alan ve yeni projeler için değerlendirme yapan Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu: “Dış İşleri Bakanı olarak, Başbakan olarak Ereğli’ye her geldiğimizde Ereğli’yi dimdik ayakta, yanımızda, arkamızda gördük, hep önümüzde bizimle mücadeleye hazır gördük Allah(cc) Ereğli’den razı olsun” diye konuştu.

“Ereğli’nin yeri bizde ayrıdır”

Konya İl Başkanımızla birlikte İlçe ziyaretleri yapmayı planlarken önce Ereğli’ye gelmek istedik. Bütün İlçelerimiz güzeldir ancak Ereğli’nin bizde yeri ayrıdır, her İlçemizin olduğu gibi. Bu tebrik ve teşvik ziyaretimizin yanında bir de muhasebe yapmaya çalıştık. Ereğli’ye ne söz verdik, Ereğli’de neler gerçekleşti. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2002’den bu yana AK Parti olarak yerleştirdiği bir gelenek var, bizde buna her zaman riayet ettik. Verdiğimiz sözü mutlaka yerine getirdik, yerine getiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermedik. Belediye Başkanımızla önemli çalışmalar yaptık, bundan sonraki süreçte de bu kıymetli İlçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ereğli’ye son yıllarda verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olmanın da mutluluğunu yaşadık. Görüyoruz ki Ereğli bizi çok özlemiş biz de Ereğli’yi çok özledik. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca bizi burada ağırlayan değerli İlçe Başkanımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim. Allah(cc)’a emanet olun” diyerek sözlerini noktaladı.

10.03.2018-6.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.