1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. DHA Konya Muhabirleri Büyükşehir’in Programında Buluştu
DHA Konya Muhabirleri Büyükşehir’in Programında Buluştu

DHA Konya Muhabirleri Büyükşehir’in Programında Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın düzenlemiş olduğu program için, Konya'ya gelen (DHA) Demirören Haber Ajansı ilçe muhabirleri ile bir araya geldi.

A+A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın düzenlemiş olduğu program için, Konya'ya gelen  (DHA) Demirören Haber Ajansı ilçe muhabirleri ile bir araya geldi.

DHA Konya Büro şefi İsmail Akkaya ve ilçe muhabirlerinin katılımıyla DHA muhabirlerinin buluşmasında temsilciler bölge ve ilçeleri hakkında bilgi alışverişi ve değerlendirmesinde bulundular.

dsc_1158--.jpg
Bu buluşma programına, basın camiasında ve Konya'da dürüstlüğü ile tanınan, Konya'nın fedakar gazetecileri ile haber adına gözünü budaktan esirgemeyen ve kalemini satmayan, yaşadıkları zorluklara rağmen dik duruşundan taviz vermeyen DHA'nın Konya bölgesi büro şefi İsmail Akkaya ve yine bir birinden değerli ilçe muhabirleri katıldılar.

dsc_1172.jpg

10 OCAK Gazeteciler Günü’nde, Konya'da bir araya gelen muhabirler toplantısına DHA Ereğli temsilcisi Atilla Atmaca’da katıldı. Konya ve İlçe muhabirleri bölgeleri hakkında ki düşüncelerini ve deneyimlerini paylaştılar.
 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.