1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Dursun’dan Nevruz Bayramı Mesajı
Dursun’dan Nevruz Bayramı Mesajı

Dursun’dan Nevruz Bayramı Mesajı

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Nevruz'un Büyük Türk coğrafyasında birlik, dirlik, ümit, barış ve uyanışı sembolize ettiğini belirtti.

A+A-

Dursun, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Göktürklerin Ergenekon'dan çıkışı, baharın gelişi ve Türk kültüründe yeni yılın başlangıcını simgeleyen Nevruz Bayramı, kadim Türk yurdu olan Doğu Türkistan'dan dünyaya yayılmış ve günümüzde Türk dünyasında coşkuyla kutlanmaktadır. Dirilişin ve bereketin bayramı manasına gelen nevruzda, tarihin her evresinde esas olan birlik ve beraberlik unsuru olmuştur. Türk dünyasının her bir noktasında bin yıllarca oluşan gelenekleriyle kutlanan Nevruz Bayramı, Türk milletine her yıl bir kez daha heyecan aşılamaktadır.

Bu vesile ile bu milli bayram gününü kutluyor, Türk-İslam dünyasına ve insanlık âlemine, huzur, kardeşlik, beraberlik ve bolluk getirmesini temenni ediyor, yeni ve güzel günlerin, bereketin, mutluluğun ve şuurlu bir uyanışın aziz milletimize beraber olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.