1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EFSANE BAŞKAN EREĞLİ'DE ANILDI
EFSANE BAŞKAN EREĞLİ'DE ANILDI

EFSANE BAŞKAN EREĞLİ'DE ANILDI

Ereğli ilçesinin efsane belediye başkanlarından Kenan Akpınar, ölümünün 4, yılında mezarı başında anıldı.

A+A-

Ereğli ilçesinin efsane belediye başkanlarından Kenan Akpınar, ölümünün 4, yılında mezarı başında anıldı.
İzmir’in Karşıyaka ilçesi Belediye Başkanı oğlu Hüseyin Mutlu Akpınar başta olmak üzere Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven CHP liler ve sevenlerinin yoğun katılım gösterdiği programda duygulu anlar yaşandı.
Göztepesi Mezarlığında yapılan anma törenin ardından program Ereğli CHP İlçe teşkilatında devam edildi. Düzenlenen anma programında Akpınar ile çalışan partililer ise  Akpınar’ın kendileri için öneminin büyük olduğunu vurguladı.

29187011_10214976097256549_8608474342319194112_n.jpg
Anma programına katılan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kenan Akpınar’ın Ereğli’ye büyük hizmetler yaptığını belirterek, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise babasını anlatarak, 1980 yılında kendisinin cezaevine girdikten sonra büyük sıkıntılar çektiklerini ifade etti. “Babamın yaptığı siyaset ve hizmetleri bana her zaman örnek oldu ve olmaya da devam edecektir” diyen Akpınar, Kenan Akpınar’ın Ereğli’ye yaptığı hizmetleri anlattı. “Bende Karşıya Belediye Başkanı olarak yaptığım hizmetler ile tıpkı babam gibi anılmak istiyorum” diyen Hüseyin Mutlu Akpınar, geçirdikleri zor dönemlerde Ereğli halkının Akpınar ailesini korumaya aldığını ifade etti.

Mezarlıkta yapılan anma programı sonrasında ise CHP Ereğli İlçe teşkilatında Efsane Başkan Kenan Akpınar'ın anlatıldığı anma programı düzenlendi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.