1. HABERLER

  2. Elektrik Direğinde Kabloyu Keserken Suçüstü Yakalandılar

Elektrik Direğinde Kabloyu Keserken Suçüstü Yakalandılar

Konya'da elektrik direğindeki yedek olarak kullanılan ve akım olmayan bakır kabloları kesmeye çalışan 31 yaşındaki Halil M.ile 19 yaşındaki Mustafa M.,...

A+A-

Konya'da elektrik direğindeki yedek olarak kullanılan ve akım olmayan bakır kabloları kesmeye çalışan 31 yaşındaki Halil M.ile 19 yaşındaki Mustafa M., devriye gezen polis ekipleri tarafından direğin üzerindeyken suçüstü yakalandı.

Konya'da elektrik direğindeki yedek olarak kullanılan ve akım olmayan bakır kabloları kesmeye çalışan 31 yaşındaki Halil M. ile 19 yaşındaki Mustafa M., devriye gezen polis ekipleri tarafından direğin üzerindeyken suçüstü yakalandı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Kalfalar Mahallesi Hasanköy Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre hırsızlıktan poliste kaydı bulunan Halil M. ve Mustafa M., yanlarında getirdikleri demir kesme makasıyla elektrik direğine çıkarak, yedek olarak kullanılan ve akım olmayan bakır kabloları kesmeye başladı. Bu sırada bölgede devriye görevi yapan Hırsızlılık Büro Amirliğine bağlı ekipler, direkte gördükleri şüphelileri suçüstü yakaladı. Aşağı inmekte direnin şüpheliler, daha sonra polise teslim oldu. Gözaltına alınan Halil M. ve Mustafa M., ifadeleri alınmak üzere Hırsızlık Büro Amirliğine götürüldü. Şüphelilerden Halil M.'nin 2 gün öncede bir inşaattan demir malzeme çalarken yakalandığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.