1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Emekliler Derneği’nden Teşekkür Ziyareti
Emekliler Derneği’nden Teşekkür Ziyareti

Emekliler Derneği’nden Teşekkür Ziyareti

Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şubesi Başkanı Fevzi Aldemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ederek 3. TOKİ yapımı noktasında çabaları için teşekkür ettiler.

A+A-

                Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şubesi Başkanı Fevzi Aldemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ederek 3. TOKİ yapımı noktasında çabaları için teşekkür ettiler. Ayrıca bu konuda çok emeği olan Konya Milletvekili Halil Etyemez’i de en kısa zamanda ziyaret ederek teşekkür edeceklerini belirttiler.

        Başkan Özgüven: “Tek amacımız şehrimize hizmet etmek, bu doğrultuda canla başla çalışıyoruz. Bu anlamda hemşehrilerimizin takdiri ve desteği bizim için büyük bir güç kaynağıdır. Onların desteğiyle birçok önemli hizmeti şehrimize kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. 3. TOKİ yapımı noktasında Milletvekilimizle beraber uzun uğraşlar verdik. Allah(cc)’a şükürler olsun ki muvaffak olduk. Daha önce yapımında başlanılan TOKİ için başvuru şartları da açıklandı. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.  Bu vesileyle Milletvekilimiz Halil Etyemez Bey'e emekleri için teşekkür ederim. Ayrıca Emekliler Derneğimizin bu nazik ziyareti için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.