1. HABERLER

  2. KARAPINAR

  3. Er Edem Pastaneleri 11. Şubesini Karapınar’da açtı
Er Edem Pastaneleri 11. Şubesini Karapınar’da açtı

Er Edem Pastaneleri 11. Şubesini Karapınar’da açtı

Ereğli'de 1987 yılında ilk şubesini açan, Er Edem Pastaneleri 11. Şubesini komşu İlçemiz Karapınar’da açtı.

A+A-

Ereğli'de 1987 yılında ilk şubesini açan, Er Edem Pastaneleri 11. Şubesini komşu İlçemiz Karapınar’da açtı.

Yıllardır İlçemiz Ereğli’de 8 şubesi ile hijyenik ortamda hazırlamış olduğu ürünleriyle damak tadına güvenilir bir çizgide hizmet veren Er Edem Pastaneleri İlk şubesini 1987 yılında Ereğli’de açmıştı. Büyüyerek halkasını geliştiren Er Edem pastaneleri toplamda 11. şubesine ulaştı. Bunlardan 8 tanesi İlçemiz Ereğli’de bulunurken, 1 tanesi Karaman’da 2 tanesi ise Karapınar’da oldu.

Karapınar’da gerçekleşen açılışa, Karapınar halkının ilgisi büyük oldu. Pastaneler zincirinde 11. Şubesine Karapınar’da ulaşan Er Edem pastaneleri, büyümeye devam etti. Karapınar’daki 2. Şubesinin açılışına ise Karapınar halkının ilgisi yoğun oldu. Pastane önünde ve içinde vatandaşalar büyük yoğunluk oluşturdu. Gerçekleşen açılış programında, Er Edem Pastaneleri sahibi Abdi Kekeç usta her zaman olduğu gibi yine dondurma şovu yaptı. Kekeç ustanın şovunu hayranlıkla izleyen Karapınarlılara, Kekeç usta uzun satırla dondurma kesti. Hem açılışa katılanlara ve bu muhteşem dondurma şovunu görmeye gelenlere külahla dondurma ikram edildi. Açılışta Karapınarlılara ise yaklaşık 150 kilo dondurma dağıtıldı.

Abdi Kekeç “Açılışa bizzat katılan misafirlere ve çiçek göndermek suretiyle destek veren Karapınar halkına teşekkür etti.

Bizlerde açılışı gerçekleşen işyerinin, Karapınar’a ve işyeri sahiplerine hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.